YangtzeSolar Powers és una de les destiladores més antigues de Kenya amb el major projecte comercial de terrat a l'Àfrica Oriental

YangtzeSolar Powers Un dels destil·ladors més antics de Kenya amb el projecte comercial més gran de terrat a l'Àfrica Oriental

16/01/2018

SHANGHAI, Xina, 2 de novembre de 2017 - Yangtze Solar Power Co., Ltd, líder mundial en la indústria fotovoltaica (PV), ha anunciat avui que subministra 924 KW de mòduls fotovoltaics instal·lats al terrat de la London Distillers ' destil·leria al riu Athi, Kenya.


Executat per Solarcentury, un important desenvolupador internacional i productor de potència independent, el projecte és la instal·lació comercial més gran del terrat de l'est d'Àfrica. Amb la instal·lació, London Distillers estalviarà aproximadament $ 180,000 USD en costos d'electricitat anuals i eliminarà 330 tones d'emissions de carboni anuals.


Mohan Galot, president de London Distillers va assenyalar que " sempre estem buscant maneres de millorar l'eficiència econòmica de les nostres operacions i protegir el medi ambient, i invertir en solar ens ha presentat una solució per a ambdues ambicions. "


" Com una destil·leria de prestigi històric que ha aconseguit èxit comercial a llarg termini durant els seus 125 anys d'història, London Distillers entén la importància de fer inversions cap al futur. " Va assenyalar Gulnara Abudullina, gerent general de YangtzeSolar per a la regió d'Orient Mitjà i Àfrica. " L' elecció de Solarcentury de YangtzeSolar reflecteix la seva creença en el rendiment a llarg termini i la fiabilitat dels nostres mòduls " elaborada per la Sra. Abudullina.