Yangtze Solar Won Solar Tender per a l'Educació i delegats acollidament rebuts del Pakistan

Recentment, Yangtze Solar ha aconseguit amb èxit una oferta de projecte solar al Pakistan; es tracta del programa KHADIM-E-PUNJAB UJAALA del Ministeri d'Energia de Pakistan, 20.000 sistemes d'emmagatzematge d'energia solar per a escoles de la província de Punjab.

El 8 de febrer de 2018, els delegats del Ministeri d'Energia de Punjab van ser convidats a Sacred Sun per promoure l'intercanvi, millorar la comprensió mútua i aprofundir l'amistat.

2pakistanenergystoragesysteminpakistanschool-17122134924.jpg

En la reunió, els delegats del Ministeri d'Energia de Punjab indiquen que Pakistan ha experimentat una escassetat d'energia, va expressar el seu sincer agraïment a la contribució positiva del Yangtze Solar al subministrament energètic de Pakistan, i espera aprofundir en els intercanvis i enfortir la cooperació en el futur desenvolupament. "La Xina i el Pakistan gaudeixen d'una amistat profunda i estem honrats de contribuir al subministrament energètic de Pakistan", va dir el president, Song Bin. També va destacar que Yangtze Solar implementarà activament l'estratègia nacional "One Belt, One Road" i s'esforçarà per desenvolupar energia neta per a la indústria energètica. "És un projecte clau que afecta l'educació i l'estratègia nacional. Yangtze Solar prestarà molta atenció a aquest projecte, des del disseny, fins a la producció, seguint estrictament els estàndards internacionals, i oferir productes fiables ". El Sr. Song Bin va expressar.

Espero que hi hagi més oportunitats per a una major cooperació des d'aquest projecte, per promoure conjuntament els intercanvis i la cooperació en l'àmbit energètic del Pakistan.