Yangtze Power va guanyar l'oferta de 200 milions de mòbils de Xina Mobile Procurement Project

151244159440118554EB.jpg

Recentment, Yangtze va guanyar l'oferta del projecte de compra de la Xina Mobile per a la bateria de fosfat de liti, la quantitat estimada d'aquesta oferta sobre 200 milions de RMB.

L'èxit d'aquest projecte millorarà l'avantatge industrial de Yangtze, tindrà un impacte positiu en l'expansió del servei de còpia de seguretat de la comunicació i el creixement del rendiment operatiu.

Narada s'ha especialitzat en el camp de bateries de potència secundària amb més de 20 anys, proporciona productes integrals i una solució sistemàtica als clients amb tecnologia líder a la indústria. En els últims anys, l'escala de venda de la bateria de liti de Yangtze per a la còpia de seguretat de la comunicació s'ha anat ampliant, els nostres productes han estat reconeguts pels clients a casa ia l'estranger. Aquest projecte amb China Mobile consolidarà i ampliarà la posició dominant de Yangtze en el camp de la potència de còpia de seguretat de la comunicació.

Yangtze està investigant sobre el mode de construcció de l'estació base 5G ara, llança nous productes i sistemes de bateria de liti per satisfer la vida útil del cicle, l'estabilitat i el cost operatiu de l'estació base 5G.