La bateria Yangtze i la revolució de l'emmagatzematge

Yangtze Battery i la revolució d'emmagatzematge

Jan 04,2018

Perth , Austràlia , gener de 2018 : a l'oest d'Austràlia, l'emmagatzematge d'energia solar i emmagatzematge Creative Drive, l'estand de Yangtze estava ple de molts visitants, un dels quals ens va mostrar un article del Solar Progress sobre la perspectiva de la indústria de l'emmagatzematge d'energia. com a tecnologia relacionada de les bateries de plom-carboni del Yangtze. A causa de la gran reputació en la solució d'emmagatzematge, aquest visitant vol buscar una cooperació a llarg termini amb Yangtzé per a l'emmagatzematge d'energia.

"Les bateries poden no ser el més estèticament atractiu dels objectes, però quan el seu poder, el seu potencial és tal que poden reconfigurar la distribució de l'energia, són un imant per a un seguit d'innovadors i primers adoptants. Aquí captem alguns dels avenços i l'atenció que envolta la tecnologia canviant del joc, la revolució d'emmagatzematge "

145439640173670473CE.jpg

Tal com va descriure l'article, Yangtze ha dedicat tota la seva energia i força a la seva solució d'emmagatzematge en els últims anys amb la finalitat de crear una excel·lent imatge de marca i crear més valors per a tots els clients, i convertir-se en el líder de la bateria de suport en el camp de telecomunicacions globals, emmagatzematge d'energia i potència motriu.

Sobre el progrés solar

The Solar Progress és una publicació oficial del The Australian Solar Council, que és

una organització solar amb el major prestigi històric de tot el món, que actualment celebra la seva 50a conferència solar anual aquest any.