Quina és la composició estructural dels panells solars?

Quina composició estructural dels panells solars?

1) vidre temperat. La funció és protegir el cos principal de la generació d'energia (com ara la fulla de la bateria). Es requereix l'elecció de la transmissió de llum. 1. La transmitància ha de ser alta (generalment 91% o més); 2. Tractament de temperat ultra-blanc

2) EVA s'utilitza per unir el vidre temperat fix i el cos principal de generació d'energia (com ara el full de la bateria). La qualitat del material EVA transparent afecta directament la vida del component. L'EVA exposada a l'aire és propensa a l'envelliment i el color groguenc, afectant així la transmitància del component. A més de la qualitat de la pròpia EVA, l'impacte del procés de muntatge dels fabricants de components també és molt gran, com el cola d'EVA no arriba a l'estàndard, l'EVA i el vidre temperat, la força de connexió de la làmina no és suficient, provocarà EVA al començament de l'envelliment, que afecta la vida dels components.

3) La funció principal de la bateria és la generació d'energia. El principal mercat principal de la generació d'energia és la de les cèl·lules solars de silici cristal·lí i les cel·les solars de pel·lícula prima, ambdues tenen avantatges i desavantatges. Les cèl·lules solars de silici cristal·lí, el cost de l'equip és relativament baix, però el cost del consum i la cèl·lula és alta, però l'eficiència fotoelèctrica de conversió també és alta, la qual cosa és més adequada per a la generació d'energia solar a l'aire lliure; Cèl·lules solars de pel·lícula prima, cost d'equipament relativament alt, però consum i bateria. El cost és molt baix, però l'eficiència de conversió fotoelèctrica és més de la meitat de la cèl·lula de silici cristal·lí, però el poc efecte de llum és molt bo i també pot generar electricitat sota la il·luminació ordinària, com ara les cèl lules solars a la calculadora.

4) EVA actua com a dalt, principalment enllaçant i encapsulat el cos principal de generació d'energia i l'escut

5) La funció de la placa posterior, el segellat, l'aïllament, impermeable (generalment TPT, TPE i altres materials han de ser resistents a l'envelliment, la majoria dels fabricants de components estan garantits durant 25 anys, el vidre temperat, l'aliatge d'alumini no suposa cap problema, la clau està a la part posterior placa i si el gel de sílice pot complir els requisits).

6) Laminat protector d'aliatge d'alumini, que té un paper determinat en el segellat i el suport

7) Caixa de connexions Protegeix tot el sistema de generació d'energia i actua com a estació de transferència actual. Si el component està curt, el connector desconnecta automàticament la cadena de bateria curt per evitar que tot el sistema es cremi. La part més important de la caixa de connexions és l'elecció de díodes. Els díodes corresponents són diferents segons el tipus de cel·les del mòdul.

8) Funció de segellat de silicona, utilitzada per segellar la interfície entre el muntatge i el marc d'aliatge d'alumini, muntatge i caixa de connexions. Algunes empreses utilitzen cinta de doble cara i escuma en lloc de gel de sílice. La silicona s'utilitza habitualment a la Xina. El procés és senzill, còmode, fàcil d'operar i el cost és molt baix.

Angtze Solar Power Co., Ltd

Correu electrònic: info@yangtze-solar.com
Telèfon: 0086-188 5826 1705

Fax: 0086-551-64437729

Afegir: No.72 Shufeng Road, Shushan, Heifei, Anhui PR Xina

No.3, Huaxing Road, Jintan, Jiangsu PR Xina