Quin és el paper dels inversors solars?

Quin és el paper dels inversors solars?

L' inversor solar no només té la funció de conversió directa de CA, sinó que també té la funció de limitar al màxim la funció de la cèl·lula solar i la funció de manteniment de les falles del sistema. Es basa en la funció de funcionament i apagat actius, funció de control de seguiment de potència màxima, funció de funcionament antiindependent (per a sistema connectat a xarxa), funció d'ajust de tensió activa (per a sistema connectat a xarxa), funció de detecció de corrent continu (per a sistema connectat a xarxa) ), Funció de detecció de terra a CC (per a sistemes connectats a xarxa). A continuació, es presenta una breu introducció a les funcions actives i d’apagatge i el control màxim de seguiment de potència.

1. Funcionament actiu i funció d'apagada: Després de la sortida del sol del matí, la intensitat de la radiació solar s'enforteix gradualment i també augmenta la sortida de la bateria solar. Quan s’assoleix la potència de sortida requerida per la tasca del convertidor, l’inversor comença a funcionar activament. Després d’haver entrat en l’operació, l’inversor mirarà en tot moment la sortida del mòdul de cèl·lula solar i només si la potència de sortida del mòdul de la cèl·lula solar és superior a la potència de sortida requerida per la tasca del convertidor, l’inversor continuarà funcionant. ; L'inversor també pot funcionar en dies de pluja. Quan la sortida del mòdul de cèl·lules solars es fa més petita i la sortida del convertidor s’acosta a 0, l’inversor forma un mode de reserva.

2. Funció de control del seguiment de la potència màxima: la sortida del mòdul de la cèl·lula solar es canvia segons la intensitat de la radiació solar i la temperatura del propi mòdul de la cèl·lula solar (temperatura del xip). A més, com que el mòdul de cèl·lula solar té una característica que la tensió disminueix a mesura que augmenta el corrent, hi ha un punt de tasca òptim per obtenir la màxima potència. La intensitat de la radiació solar està canviant, i la millor tasca òbviament també està canviant. Pel que fa a aquests canvis, el punt de tasca del mòdul de cèl·lules solars sempre es troba en el punt de màxima potència i el sistema sempre obté la màxima sortida de potència del mòdul de cèl·lula solar. Aquest control és el control màxim de seguiment de potència. La característica més important dels inversors per als sistemes d’energia solar és la inclusió del seguiment de punts de potència màxima (MPPT).


Energia solar Yangtze Co, Ltd

Correu electrònic: info@yangtze-solar.com
Telèfon: 0086-173 3300 5102

Afegiu: No.231 Shufeng Road, Shushan, Heifei, Anhui PR China

Núm. 29, carretera de Xinzhou, Yongkang, Xina, PR de la Xina