Quin és el paper de controladors solars

Quin és el paper de controladors solars?

La funció més bàsica del controlador de càrrega i descàrrega solar és controlar la tensió de la bateria i obrir el circuit. A més, quan la tensió de la bateria augmenta a un cert nivell, la bateria s'atura. L'antiga versió del controlador mecànicament completa l'obertura o el tancament del circuit control, aturant-se o començant la potència lliurada a la bateria per la font d'energia.

Directors s'utilitzen en la majoria dels sistemes fotovoltaics per protegir la bateria d'útil o overdischarging. Útil pot vaporitzar electròlit en la bateria, provocant disfuncions, i per damunt l'acompliment de la bateria pot causar avaries de la bateria. Sobrecàrrega i overdischarge pot danyar la càrrega. Per tant, el director és un dels components bàsics del sistema de generació d'energia fotovoltaica i la part principal del sistema equilibri BOS (equilibri del sistema).


En poques paraules, el paper de controladors solars es poden dividir en:

1, funció d'ajust de poder;

2, funció de comunicació: 1 indicació simple funció 2 protocol les funcions de comunicació com RS485 Ethernet, wireless i altres formes de gestió de fons;

3, funció de protecció perfecta: protecció elèctrica inversa connexió, curt circuit, més actual, etc..

Iang-Tsé Solar Power Co, Ltd

Correu electrònic:info@Yangtze-solar.com
Què és l'App: 0086-188 5826 1705

Telèfon: 0086-188 5826 1705

Fax: 0086-551-64437729

Web:www.Yangtze-Power.com

Afegir: No.72 Shufeng Road, Shushan, Heifei, Anhui R.P. Xina

N º 3, Huaxing Road, Jintan, Jiangsu R.P. Xina