Quin és el principi de generació d'energia del panell solar?

Quin és el principi de la generació d'energia del panell solar?

La llum del sol brilla sobre la unió pn del semiconductor per formar un nou parell d'electrons. Sota l'acció del camp elèctric de connexió pn, els forats flueixen des de la regió p fins a la regió n, i els electrons flueixen des de la regió n fins a la regió p. Un cop encès el circuit, es forma el corrent. Aquest és el principi de funcionament de l'efecte fotoelèctric de la cèl·lula solar.

generació d'energia solar

Generació d'energia solar Hi ha dos mètodes per a la generació d' energia solar del panell . Un d'ells és el mètode de conversió elèctrica lleugera i tèrmica, i l'altre és el mètode de conversió directa d'electricitat lleugera.

(1) El mètode de conversió de la llum-calor-electricitat genera electricitat mitjançant l'ús d'energia tèrmica generada per la radiació solar. En general, un col·lector solar converteix l'energia tèrmica absorbida en vapor del fluid de treball, i després acciona la turbina per generar electricitat. El procés anterior és un procés fototèrmic de conversió; aquest últim procés és un procés de conversió tèrmic-elèctric.

(2) La conversió directa òptic-elèctrica és l'ús d'efectes fotoelèctrics, la radiació solar es pot convertir directament en energia elèctrica, la conversió elèctrica i lleugera del dispositiu bàsic és una cèl·lula solar. Una cèl·lula solar és un dispositiu que converteix l'energia solar directament en energia elèctrica a causa de l'efecte fotovoltaic. Es tracta d'un fotodíode semiconductor. Quan el sol brilla en un fotodíode, el fotodíode converteix l'energia lleugera del sol en electricitat. Actual. Quan moltes bateries es connecten en sèrie o en paral·lel, poden convertir-se en una matriu de cèl·lules solars amb potència de sortida relativament gran.

Yangtze Solar Power Co, Ltd

Correu electrònic: info@yangtze-solar.com
Telèfon: 0086-188 5826 1705

Fax: 0086-551-64437729

Web: www.yangtze-power.com

Afegir: No.72 Shufeng Road, Shushan, Heifei, Anhui PR Xina

No.3, Huaxing Road, Jintan, Jiangsu PR Xina