Quina diferència hi ha entre els panells solars monocristal·lins i policrist·lins

Quina diferència hi ha entre els panells solars monocristal·lins i policristal·lins

La diferència entreplaca de cristall únicmaterial i material de placa de policristal·lina:

Silici policristatal·lí i silici monocristal·lí són dues substàncies diferents. El silici de policristal·lí és un terme químic comunament conegut com a vidre. Material de silici policristal·lí d'alta puresa és vidre d'alta puresa. El silici monocristal·lí és la matèria primera de les cèl·lules solars fotovoltaiques i també el material per a xips semiconductors. Les matèries primeres de mineral de silici per a la producció de silici monocristal·lí són escasses i el procés de producció és complicat, de manera que la producció és baixa i el preu és alt.

Per dir-ho simplement, la diferència entre el silici monocristal·lí i el silici policristal·lí rau en la seva disposició a l'estructura atòmica. S'ordenen cristalls individuals i es desordenada la policristal·lina. Això ve determinat principalment per la seva tecnologia de processament. La policristal·lina es produeix principalment per fosa. , És abocar el material de silici directament a l'olla per fondre i donar forma, i el cristall únic adopta el mètode Siemens per millorar el Czochralski, el procés Czochralski és un procés de reorganització de l'estructura atòmica. Als nostres ulls nus, la superfície de silici monocristal·lí es veu igual, i la superfície de silici policrist·lí sembla que hi ha un munt de vidres trencats en ell, que està brillant.

Panells solars monocristal·lins: sense patró, blau fosc, a prop del negre després de l'embalatge.

Panells solars policristal·lins: Hi ha patrons, policristal·lina i colorit, i policristal·lina amb menys color, com el patró de cristall de floc de neu a la làmina de ferro de neu, blau clar.

Panells solars amorfs: majoritàriament de vidre, marró i marró