Què és els panells solars policristalins?

Els panells solars policristalins estan compostos de panells solars de silici policristalins amb vidre temperat de baixa eficiència i d'alta eficiència, amb una pel·lícula EVA i un xapat de llum clar. Es pot utilitzar en el llum solar de carrer, llum solar de gespa, sistema de generació d’energia solar, comunicació, aeroespacial i altres maneres. El silici policristal és ric en monòlits.


Els agregats de partícules cristal·lines consisteixen en una varietat de components individuals disposats en diferents direccions. Es solidifica fent i buidant residus de silici monocristal secundari i silici metal·lúrgic de grau. La seva fabricació és senzilla i el seu cost és baix. Normalment, l'eficàcia de conversió fotoelèctrica de les cèl·lules solars de silici policristal·lí és d'aproximadament el 18%.

Característiques de les matèries primeres:

Bateria: s'utilitzen paquets solars de silici monocristal d'alta eficiència (més del 18%) per garantir una generació suficient de panells solars.

Vidre: el vidre demandat sota ferro temperat (també conegut com a vidre blanc) amb un gruix de 3,2 mm té una transmitància de més del 91% en el rang de longitud d'ona de la resposta espectral de les cèl·lules solars (320-1100 nm) i una alta reflectivitat per a llum infraroja de més de 1200 nm. Al mateix temps, el vidre pot suportar la radiació dels rajos ultraviolats del sol i la transmitància no disminueix.

EVA: s'utilitza com a segellador de la cèl·lula solar i un connector entre vidre i TPT, una pel·lícula EVA d'alta qualitat amb un gruix anti-ultravioleta, antioxidant i agent de curatatge de 0,78 mm. Té una gran capacitat de transmitància i antienvelliment.

TPT: La contraportada de la cèl·lula solar - la pel·lícula fluoroplàstica és blanca, que reflecteix la llum del sol, de manera que l'eficiència del mòdul es millora lleugerament. A causa de la seva elevada emissivitat infraroja, també pot reduir la temperatura de treball del mòdul, la qual cosa també afavoreix la millora de l’eficiència del mòdul. Per descomptat, aquesta pel·lícula fluoroplàstica té els requisits bàsics de resistència a l’envelliment, la resistència a la corrosió i la permeabilitat de l’aire que requereixen els materials d’envasament de cèl·lules solars.

Marc: el marc d'aliatge d'alumini utilitzat té una alta resistència i una forta resistència a l'impacte mecànic. També és la part més valuosa de la generació d’energia solar domèstica.

La potència de sortida dels panells solars policristalins està controlada estrictament (+ 3%) per assegurar que cada contenidor sigui tolerància positiva. Els seus components són provats per laboratoris de reconegut prestigi internacional per garantir la precisió de la tolerància a la sortida. En el procés de producció dels components, s'aplica una tecnologia avançada de connexió de claus d'angle intern sense perns, que està hermèticament segellada i té una alta resistència mecànica. Els envasos de vidre temperat d'alta transmissió i la caixa de connexions impermeable segellada s'utilitzen per garantir la seguretat dels components i assegurar que la potència de sortida d'aquests components fotovoltaics sigui superior al 90% durant 10 anys de servei i més del 80% durant 25 anys de servei. Les caixes d’envasat i cablejat de panells solars policristalins compleixen els requisits d’ús de camp i el nivell de protecció arriba a IP65. El component pot suportar la pressió del vent fins a 2400 Pa, la velocitat del vent de 120 Km / h, i la resistència del component pot suportar la pressió general del vent, la sorra, la calamarsa i la neu.

Yangtze Solar Power Co., Ltd

Correu electrònic: info@yangtze-solar.com
Què és l'aplicació: 0086-188 5826 1705

Telèfon: 0086-173 3300 5102

Wechat: 188 5826 1705

Web: www.yangtze-power.com

Afegiu: No.231 Shufeng Road, Shushan, Heifei, Anhui PR, Xina

No.29, Xinzhou Road, Yongkang, Zhejiang PR Xina