Què és un controlador solar?

Què és un controlador solar?

El controlador solar es denomina controlador de càrrega i descàrrega solar. S'utilitza en el sistema d'energia solar per controlar la matriu de cèl·lules solars multicanal per carregar la bateria i la bateria per subministrar energia a la càrrega del inversor solar. Regula i controla les condicions de càrrega i descàrrega de la bateria i controla la potència del mòdul de la cèl·lula solar i la bateria a la càrrega segons la demanda d'energia de la càrrega, que és la part central de control de tota la font d'energia fotovoltaica sistema.

El sistema de control solar consta de panells solars, bateries, controladors i càrregues.

El controlador solar és un dispositiu utilitzat per controlar el panell fotovoltaic per carregar la bateria i proporcionar una tensió de control de càrrega per al dispositiu sensible a la tensió. Regula i controla les condicions de càrrega i descàrrega de la bateria i controla la potència del mòdul de la cèl·lula solar i la bateria a la càrrega segons la demanda d'energia de la càrrega, que és la part central de control de tota la font d'energia fotovoltaica sistema. [1] Està dissenyat per al sistema de subministrament d'energia de comunicació o equips de monitorització en àrees remotes. El control de càrrega del controlador i la tensió de control de càrrega són totalment ajustables i mostren tensió de bateria, tensió de càrrega, tensió de matriu solar, corrent de càrrega i corrent de càrrega. [2]

Gairebé tots els sistemes d'energia solar accionats per bateries necessiten una càrrega solar i controlador de descàrrega. El paper del control solar de càrrega i descàrrega és regular la potència subministrada des del panell solar a la bateria. La sobrecàrrega de la bateria, com a mínim, redueix significativament la durada de la bateria, del pitjor dany a la bateria fins que no funcioni correctament. [3]

El controlador solar utilitza un microprocessador de CPU d'alta velocitat i un convertidor analògic a digital d'alta precisió A / D. Es tracta d'un sistema de control d'adquisició i control de dades per a microordinadors. Podeu recollir de manera ràpida i precisa l'estat actual del sistema fotovoltaic, obtenir la informació operativa de l'estació fotovoltaica en qualsevol moment i acumular detalladament les dades històriques de l'estació fotovoltaica, que proporciona una avaluació precisa de la racionalitat del sistema fotovoltaic disseny i fiabilitat de la qualitat dels components del sistema. Base completa. A més, el controlador solar també té una funció de transmissió de dades de comunicació en sèrie, que pot gestionar de manera centralitzada i controlar remotament diverses subestacions del sistema fotovoltaic.

Els controladors solars solen tenir sis nivells de voltatge nominal: 12V, 24V, 48V, 110V, 220V, 600V.

En l'actualitat, el controlador es desenvolupa cap a la funció múltiple, i hi ha una tendència a integrar la part de control convencional, l'inversor i el sistema de monitorització.

Yangtze Solar Power Co, Ltd

Correu electrònic: info@yangtze-solar.com

Fax: 0086-551-64437729

Afegir: No.72 Shufeng Road, Shushan, Heifei, Anhui PR Xina

No.3, Huaxing Road, Jintan, Jiangsu PR Xina