Quins són els problemes fàcils amb els llums de carrer solars?

L'energia és la primera pedra del desenvolupament humà. Sense energia, el desenvolupament de la ciència i la tecnologia s'estancarà. Actualment, els recursos no renovables del món s'enfronten gradualment a l'etapa d'escassetat, de manera que el desenvolupament i utilització de noves energies renovables és el projecte de recerca més important. L'energia solar és una font d'energia renovable inesgotable per als éssers humans. En l'actualitat, la Xina recolza fortament el desenvolupament de l'energia solar i ha introduït algunes polítiques rellevants per encoratjar-la. Els fanals solars són un dels nombrosos productes solars que s'utilitzen al mercat.

Els fanals solars en el seu treball normal després de la llum del carrer solar és una generació elèctrica integrada i un sistema de potència, la seva estructura és complexa, diverses peces de recanvi, les peces inclouen principalment panells solars, bateria, llum solar de carrer, font de llum, etc. A més del fet que els fanals solars són a l'aire lliure, hi ha diversos problemes.Els components de la llum solar són principalment panells solars, bateries, fonts de llum, etc. A més, afegiu que el llum solar del carrer està fora, per la qual cosa és fàcil tenir tot tipus de problemes, a continuació es detallarà el llum solar del carrer, fàcil d'aparèixer el problema de els quatre grans llocs.En primer lloc, les llums intermitents, la lluentor de la llum solar no és estable, per això, les primeres làmpades i llums de reemplaçament, si canvien les llums i llanternes o parpadea, poden descartar el problema de les llums i les llanternes. línies, és probable que sigui un contacte de contacte pobre a la interfície de línia.


El segon, el llum solar del sol, el dia de pluja ennuvolat només persisteix d'un a dos dies, fa que aquest motiu tingui dos motius principals.


La bateria solar, la insatisfacció de la càrrega de la bateria solar és la raó per la càrrega de la bateria solar, primer s'observa com és el temps recentment, ja sigui que garanteixi un càrrec entre 5 i 7 hores al dia, si es carrega només 2-3 hores, la situació és normal, si us plau assegureu-vos d'utilitzar-lo. A més, comproveu la bateria durant l'envelliment i la durada de la bateria en condicions normals de treball és de 4 a 5 anys.


En tercer lloc, la llum del carrer solar deixi de funcionar, i deixi de funcionar quan les fanals solars, primer comproveu que el controlador estigui trencat, sembla que aquest tipus de circumstàncies són una gran raó per la qual es trenca el controlador solar i el manteniment oportú. Aquests són els tres motius pels quals els fanals solars són propensos a problemes freqüents. Després de la instal·lació de la llum solar del carrer, s'ha de verificar amb freqüència i solucionar problemes


En quart lloc, instal·leu quan intenteu no bloquejar el panell solar, per tal d'aconseguir un efecte d'il·luminació. El manteniment i la neteja regulars, especialment en el camí polsegós, trigaran un any a netejar-se. Petits camins de terra i comunitats, parcs, tres anys de treball de neteja, per no afectar l'efecte de càrrega.


Yangtze Solar , fundada el 1994, ha subministrat més de 1.5GW panells solars fotovoltaics i milions d'unitats de bateries, controladors de carregadors solars i inversors solars. Yangtze Solar se centra en el desenvolupament de productes, producció, integració de sistemes, vendes i servei. Els productes inclouen el panell fotovoltaic policristal, el panell fotovoltaic monocristalino, la bateria VRLA, el controlador de càrrega solar, el inversor solar, la instal·lació de sistemes de plaques completes de Grid i On Grid. El nostre objectiu és desenvolupar, fabricar i oferir les solucions d'energia solar més fiables i rendibles a tots els racons del món.