Quines són les aplicacions dels panells solars?

1. Energia solar de l'usuari: (1) potència petita de 10 a 100 W, tal com s'utilitza en àrees remotes sense electricitat, illes, zones pastorals, llocs fronterers i altres electricitat de vida militar i civil, com ara il·luminació, televisió, ràdio, etc .; (2) sistema de quadrícula de sostre de la família 3-5kw; (3) bomba d'aigua fotovoltaica: la solució de beure bé i el reg a la zona no elèctrica.


2. Transport: com llum de llum, llums de senyalització de trànsit / ferrocarril, llums de senyalització d'alerta de trànsit, llum de carrer de yu xiang, llums d'obstacles d'alta altitud, cabina telefònica sense fil de carretera o ferroviària, font d'alimentació de classe sense vigilància, etc.


3. Àmbits de comunicació / comunicació: estació de relé de microones sense vigilància solar, estació de manteniment del cable òptic, sistema de transmissió / comunicació / potació; Sistema fotovoltaic telefònic rural per transportista, petita màquina de comunicació, subministrament d'energia GPS per soldat, etc.


4. Oli, oceà, meteorologia, canonada de petroli i sistema de subministrament d'energia solar, sistema de subministrament d'energia solar, RIGS d'oli i potència d'emergència, equips de prova de vida marina, equips d'observació hidrològica i meteorològica, etc.


5. Font d'alimentació de la llum: com ara làmpada de jardí, fanal, fanal de mà, llum de càmping, llanterna de muntanya, llum de pesca, llum negra, llum de tall, llum d'estalvi d'energia, etc.


6. Central fotovoltaica: central fotovoltaica independent de 10kw-50mw, central elèctrica complementària (Chai), diverses estacions de càrrega de grans estacionaments, etc.


7. Construcció d'energia solar: combinant la generació d'energia solar amb materials de construcció, el futur edifici a gran escala s'adonarà de l'autosuficiència energètica, que és la futura direcció de desenvolupament.


8. Altres àrees inclouen: (1) i accessoris per a automòbils: cotxe solar / vehicle elèctric, equip de càrrega de bateria, climatització d'automòbils, ventilador de ventilació, caixa de begudes fredes, etc. (2) sistema de generació d'energia solar per a hidrogen i piles de combustible; (3) subministrament d'energia d'equips de dessalinització de l'aigua marina; (4) satèl·lit, nau espacial, central solar, etc.


http://www.yangtze-power.com