Les importacions nord-americanes dels panells solars s'han ressuscitat bruscament

Segons el diari de Wall Street, el 4 de gener, les dades comercials demostren que al govern dels Estats Units es decideix si abans de les noves barreres comercials, rentadores i panells solars i altres productes de fabricants estrangers s'estan intensificant els productes enviats a Estats Units.


Abans d'això, l'empresa nord-americana Whirlpool Company (WhirlpoolCo., WHR) i els fabricants de panells solars SunivaInc. Empreses com els requisits (Donald Trump) Trump en els últims mesos que el govern utilitza una polèmica amb l'autoritat de la llei comercial, la llei sobre la qüestió de les tarifes i les quotes dóna una gran discreció a Trump. Els dos casos examinaran inicialment la política comercial del Sr. Trump i la seva aposta per ajudar-nos a fabricants i treballadors.


La firma de recerca Panjiva, l'anàlisi de les dades de la duana i dels Estats Units, mostra que la quantitat de rentadora domèstica al novembre als ports dels Estats Units s'ha duplicat més que l'any anterior, un mes abans que nosaltres els reguladors dels rivals Whirlpool i Corea, l'electrònica de Samsung , Samsung ElectronicsCo.) I LG Electronics (LG ElectronicsCo). Les disputes comercials van fer una decisió a favor de l'hidromassatge. L'any passat, Samsung i LG tenien una quota del 35% del mercat minorista de la rentadora nosaltres, gairebé igual que el whirlpool.


David MAC Gregor, analista de Longbow Research, va dir que la taxa de creixement de les importacions podria arribar als sis mesos de nivells d'inventari abans que s'apliquin mesures aranzelàries.


Les importacions nord-americanes de panells solars i productes relacionats es van duplicar el novembre d'un any abans, equivalent a 12.379 contenidors, segons dades comercials de Panjiva.


http://www.yangtze-power.com/