Trina Solar anuncia nou rècord de rendiment de 21.25% per a la cèl lula Solar de policristal·lins

Trina Solar limitada ha anunciat avui que seu estat clau laboratori de PV ciència i tecnologia de la Xina ha establert un nou rècord mundial per a una cèl·lula solar d'alta eficiència tipus p multi-silici (mc-Si).
La cèl lula solar de silici cristal·lí diversos tipus p rècord va ser fabricat en un substrat de qualitat mc-Si amb un procés que integra tecnologies mel més avançades incloent-hi nou superfície passivat i camp nou superfície local. La cèl lula solar 156 × 156 mm2 assolit una àrea total eficiència 21.25%. Aquest resultat ha estat confirmat independentment per la Fraunhofer ISE CalLab a Alemanya.
"Estem molt contents d'anunciar els nous resultats d'eficàcia assolits els nostres científics i investigadors de l'estat clau laboratori de PV ciència i tecnologia. El millor del nostre coneixement, aquest és la primera vegada que una cèl lula solar de silici multi-cristal·lí ha estat capaç d'aconseguir una eficiència de conversió de més del 21%,"va dir el Dr. Pierre Verlinden, vicepresident i director científic de Trina Solar. "Aquest emocionant resultat demostra que el camí de desenvolupament cap a la major eficiència segueix sent brillant, fins i tot per silici. El nostre objectiu és integrar contínuament innovadors avenços tecnològics per millorar l'eficiència i reduir el cost dels nostres productes de PV. Aquest avanç de la tecnologia de l'eficiència es enfortir el nostre lideratge en la indústria del PV i ens permeten seguir donant energia solar assequible al món."