El motiu pel qual els controladors solars són cada cop més populars.

En primer lloc, el controlador solar és senzill d’utilitzar, flexible d’utilitzar i estable de funcionar. Els usuaris poden carregar la bateria sempre que estiguin connectats i, a continuació, conduir els aparells elèctrics segons les seves necessitats. Això estalvia els costos d’electricitat, també és ecològic i respecta el medi ambient i alenteix el món. Escalfar el temps, aquesta és una acció per salvar tota la humanitat.


En segon lloc, el controlador solar disposa d’un alt grau d’automatització, d’eficiència en el temps elevada i pot assegurar la precisió del temps, eliminant els problemes de funcionament manual, que allarga la vida del controlador i també es pot garantir una bona qualitat. A més, el controlador solar no només és lleuger i flexible, sinó que també ocupa poc espai. També és més lleuger i ràpid de moure’s. Una aplicabilitat tan forta només s’adapta al medi ambient i als requisits de les famílies corrents.


En tercer lloc, l’àmbit d’aplicació del controlador solar és ampli. Es pot utilitzar en qualsevol lloc del país per a la protecció del medi ambient, la generació d'energia en deserts remots i altres zones, subministrament d'energia a petites empreses i llars ordinàries o zones remotes on sigui difícil utilitzar l'electricitat.