La situació industrial i fotovoltaica és excel·lent.

La raó per la qual la indústria PV + és contínuament optimista és, d'una banda, el fort suport de les polítiques nacionals i, d'altra banda, té beneficis evidents.


Augmentar els ingressos per a l'empresa i alleujar la càrrega de l'empresa; el sostre de l'empresa productiva és tan petit com diversos centenars de metres quadrats i desenes de milers de metres quadrats. Després d'instal·lar fotovoltaica al sostre industrial i comercial, aquests llocs inactius a gran escala s'han convertit en valuosos recursos, revitalitzant l'empresa. Els actius fixos no només poden estalviar electricitat, sinó que també es pot vendre l'excés d'electricitat en línia. S'estima que sense tenir en compte el cost financer, un sostre de 20.000 metres quadrats, com ara la instal·lació d'una central fotovoltaica de 2 MW, es calcula a un cost d'inversió de 5 iuans per watt, amb una inversió total de 10 milions de iuans. Si la generació elèctrica anual és de 2,1 milions de kWh i la companyia té una elevada proporció d'autosuficiència, la inversió es pot recuperar en sis o set anys.


La generació d'energia fotovoltaica és una font d'energia neta. La instal·lació pot millorar la imatge de l'empresa; especialment en indústries clau com petroquímica, materials de construcció, acer, metalls no fèrrics, paper, electricitat, aviació, etc. Instal·lar plantes d'energia fotovoltaica a la teulada no només ajudaran a reduir les emissions de carboni, sinó també a generar electricitat. Els diners per comprar emissions de carboni poden promoure objectivament el creixement de l'empresa.


No obstant això, l'ús de teulades per instal·lar fotovoltaica també té certs riscos. Els drets de propietat dels drets de propietat individuals són clars. En general, no hi ha cap problema de drets de propietat. El risc d'inversió i construcció de les pròpies empreses serà molt menor. No obstant això, si es lloga el sostre d'una empresa de producció per instal·lar fotovoltaica, hi ha un cert risc. Per exemple, les centrals fotovoltaiques estan fortament invertides i tenen un període de 25 anys d'operació. Les empreses poden fallar durant la operació de 25 anys de la central. A més, les cases s'han hipotecat abans de la instal·lació, els deutes vençuts, i les cases han estat utilitzades per les persones abans que es lloguen. La confiscació judicial per llei és un factor de risc. En termes relatius, els sostres de les empreses estatals, les empreses cotitzades i les empreses estrangeres són preferides per la seva forta capacitat de resistir els riscos i els drets de propietat clars.


En els últims anys, l'estat ha donat suport de manera vigorosa a la indústria fotovoltaica i ha introduït una sèrie de normes relacionades, que indiquen la direcció de desenvolupament de l'alleujament de la pobresa fotovoltaica i la pensió fotovoltaica. Com a font inesgotable d'energia verda, la generació d'energia solar fotovoltaica s'ha convertit en un nou favorit de tots els àmbits de la vida i ha proporcionat una oportunitat innovadora per alleujar la pobresa a les zones rurals. També és un nou model per alleujar la pobresa i el suport a la vellesa que l'Estat recolza fermament.


L'aplicació del sistema de generació d'energia fotovoltaica s'ha desenvolupat contínuament, des de la central elèctrica de terra més primerenca fins a la superfície de l'aigua fotovoltaica, l'agricultura fotovoltaica, la silvicultura fotovoltaica, la fotovoltaica, la mineria fotovoltaica, la coberta fotovoltaica, la superfície de la paret fotovoltaica, la cortina fotovoltaica, formularis d'inscripció. La generació d'energia fotovoltaica ha xocat amb una gran quantitat d'espurnes en tots els àmbits de la vida. Es pot dir que la generació d'energia fotovoltaica és un tresor i tots els àmbits de la vida són indispensables.


El suport del país a la nova indústria energètica, especialment la direcció general de la indústria fotovoltaica, no ha canviat. Només després del ràpid creixement del mercat intern en els últims anys, s'han ajustat les polítiques de subsidis i control d'escala, però el futur del mercat fotovoltaic encara és molt interessant.