El material principal de les cèl·lules solars no és sílice d'alta puresa?

El material principal de les cèl·lules solars no és sílice d’alta puresa?

El material principal dels panells solars són les oblies monocristal·lines de silici que utilitzen l’efecte fotoelèctric. Pel que fa a la bateria connectada al tauler, el material intern és el mateix que el de la bateria recarregable.


Una cèl·lula solar és un dispositiu que converteix l'energia de la llum en energia elèctrica directament mitjançant un efecte fotoelèctric o un efecte fotoquímic. Les cèl·lules solars de pel·lícula fina que funcionen amb efecte fotoelèctric són el corrent principal, mentre que les cèl·lules solars que funcionen amb efectes fotoquímics encara són a la seva infància.


El sol brilla a la unió semiconductora pn, formant un nou parell d’electrons forats. Sota l'acció del camp elèctric incorporat de la unió pn, els forats fotogenerats flueixen a la regió p, i els electrons fotogenerats flueixen a la regió n, i es genera un corrent després que el circuit estigui engegat. Així funcionen les cèl·lules solars amb efecte fotovoltaic.


Hi ha dues maneres de generar energia solar, una és la conversió de llum tèrmica-elèctrica i l'altra de conversió directa a elèctrica.


solar panels

Yangtze Solar Power Co., Ltd

Correu electrònic: info@yangtze-solar.com
Què és l'aplicació: 0086-188 5826 1705

Telèfon: 0086-173 3300 5102

Wechat: 188 5826 1705

Web: www.yangtze-power.com

Afegiu: No.231 Shufeng Road, Shushan, Heifei, Anhui PR, Xina

No.29, Xinzhou Road, Yongkang, Zhejiang PR Xina