Corea del Sud desenvolupa panells solars més eficients energèticament i eficients

Corea del Sud desenvolupa panells solars més eficients energèticament i eficients

La tecnologia dels panells solars no és sorprenent, però en la vida real, sovint és estrany veure els panells solars utilitzats en automòbils, ja que les plaques solars de pel·lícula prima comercialitzades actuals en el mercat estan fetes d'Indium, gal·li, etc. Es compon de metalls altament tòxics com els elements rars de la terra o el cadmi, però aquest tipus de pel lícula té el problema d'alt cost i difícil d'aplicar en els escenaris de la vida.

S'entén que els mitjans de comunicació estrangers van informar fa uns dies que l'equip de científics de l'Institut Kyungbuk de ciència i tecnologia de Daegu, Corea del Sud, ha estat duent a terme experiments amb la finalitat de trobar elements més barats, abundants i fiables i utilitzar aquest material per fer panells solars.

Aquesta cèl·lula solar de pel·lícula prima està fabricada en bronze i llautó que no són tòxiques, riques en reserva, de baix cost, duradora i sostenible. No obstant això, els científics estan actualment en un problema difícil que no s'ha resolt, perquè aquesta tecnologia té un defecte, és a dir, aquesta tecnologia de pel·lícula prima tindrà molts defectes en el procés de "recuit", pel que encara s'està solucionant.

A més, l'equip de científics va dir que si aquest problema es resol en el futur, s'introduiran en el futur més eficients energèticament i més eficients panells solars. Aquest panell solar es pot utilitzar en tots els aspectes de la vida. El punt més important és que si la investigació i el desenvolupament tenen èxit, els futurs vehicles elèctrics purs seran més segurs.