SOLAR POWER INTERNATIONAL, EUA, 2018

Informació sobre l'exposició:

Data de l'exposició: del 25 al 27 de setembre de 2018.

Lloc: Estats Units - Los Angeles - centre de convencions d'Anaheim.

Patrocinador: Associació nord-americana d'energia solar SEPA, associació nord-americana de la indústria solar SEIA.

Exposició de l'exposició:

Exposició solar nord-americana de 2017 a l'11 de setembre de 2017-13 als Estats Units. El centre de convencions de la badia de Mandalay de Las Vegas es va celebrar amb èxit als Estats Units, com la conferència i exposició internacional més important de la indústria i l'energia solar més influent d'un SPI 2017 de tres dies. va atreure un total de 25000 visitants professionals de més de 80 països i més de 800 expositors, la superfície d'exposició de 1000000 peus quadrats i l'exposició de la indústria solar va dur a terme dotzenes del mateix seminari de camp, un total de prop de 300 experts en el lloc, un total de propera exposició d'expositors a la Xina.

Trina solar, full de longji, energia de vidre, ja, yingli, Huawei, sol power i warrior watt, canvia especialment a Xinjiang, Xiamen divisió Xina, famoses empreses solars domèstiques com ara, els principals productes són components de cèl·lules solars, inversor fotovoltaic, silici amorfo bateries de pel·lícula fina, bateria transparent BIPV, escalfadors solars d'aigua, panells solars fotovoltaics, sistema fotovoltaic solar, etc.


Amb cinc anys de contínua exposició i experiència, la companyia ofereix un ampli i complet servei d'exhibició per a tots els expositors famosos de la Xina. A l'exposició de 2017, el 80% de les empreses han reservat l'exposició de 2018, indicant que continuaran participant a l'exposició i esperen el potencial del mercat solar nord-americà.

Exposicions:

1. Productes fotovoltaics solars: mòduls i components fotovoltaics, mòduls fotovoltaics i equips de producció de components, instal·lació i accessoris d'equips fotovoltaics, sistema fotovoltaic connectat a xarxes i equips de transmissió i distribució d'energia fotovoltaica; Font d'alimentació fotovoltaica (pv) / bateria, carregador, controlador, inversor, sistema de generació d'energia solar, equips de conversió d'energia solar, bateries solars de silici, piles de combustible, cèl·lules solars de pel·lícula fina, silicona policristalina, matèries primeres monocristal·lines de silici, vidre de paret de cortina fotovoltaica, sistema complementari fotovoltaic, equip de prova

2. Equips de calefacció per calefacció solar: components de paret solar i sostre, sistema de mesura i control, programari de control de sistemes solars.

3. Aplicacions d'edificis i enginyeria d'energia solar: enginyeria de sistemes de generació d'energia fotovoltaica, enginyeria de sistemes de calefacció solar i productes i aplicacions d'energia renovable, plans de disseny d'enginyeria solar, etc.

4. Altres aplicacions d'energia solar: escalfadors solars d'aigua, calefacció combinada d'energia solar i altres productes tèrmics solars.

Visió general del mercat:

La generació d'energia solar en 2016 va continuar creixent, la investigació de la investigació GTM i l'associació d'indústries d'energia solar van emetre conjuntament la visió del mercat solar nord-americà, va dir l'informe en comparació amb el segon trimestre del 2015, la capacitat de generació d'electricitat solar va augmentar un 43% interanual . L'estudi de recerca GTM, sotsdirector de la investigació sobre energia solar, C ory Honeyman, va dir en un informe que, en la segona meitat de 2016, serà l'energia solar nord-americana, la generació d'energia fotovoltaica solar, en particular, el creixement que comença amb una velocitat sense precedents. L'energia solar també s'està convertint en una part important de l'estructura de l'energia renovable del món. El 2014, l'agència energètica internacional va dir que el sol seria la principal font d'electricitat a la terra per a l'any 2050. Honeyman va dir que les centrals fotovoltaiques amb més de 10 gigawatts d'utilitat estan en construcció i que es preveu que la generació d'energia solar d'EUA continuï per trencar registres en la segona meitat d'aquest any i en la primera meitat del 2017. L'informe també va trobar que els Estats Units van instal·lar instal·lacions fotovoltaiques solars el 2016 al 53% de totes les instal·lacions fotovoltaiques solars, amb un augment de 7,8 gigawatts el 2016. El SEIA El president interí, Tom Kimbis, afirma que l'energia solar estarà disponible en els 50 estats. L'informe mostra que molta gent creu que el mercat solar poc convencional ara forma part del moviment d'energia neta. Tot i que ens va portar 40 anys a assolir l'objectiu d'instal·lar 1 milió d'instal·lacions solars d'EUA, trigarà dos anys més a assolir els 2 milions, va dir el Kimbis. La competitivitat dels costos de l'energia solar augmenta, i la protecció econòmica i ambiental té beneficis únics, que ens ajudaran a registrar el creixement de l'energia solar.