Els generadors d'energia solar no són bons per als generadors solars.

Un generador d'energia solar és bo.

Els avantatges d'un generador d'energia solar.

1. Font d'alimentació independent, independentment de la ubicació geogràfica, sense consum de combustible, sense peces rotatives mecàniques, curt període de construcció i grandària aleatòria;

2. En comparació amb la generació d'energia tèrmica i la generació d'energia nuclear, la generació d'energia solar no causarà contaminació ambiental, segura i fiable, silenciosa, respectuosa amb el medi ambient i bella, amb baixa taxa de fracàs i llarga vida útil;

3, fàcil obertura de llàgrima, comoditat mòbil, baix cost de la instal·lació d'enginyeria, es pot combinar fàcilment amb edificis, sense línies de transmissió elevades incrustats, es pot evitar el cable per una llarga distància quan la destrucció de la vegetació i el cost de l'entorn i l'enginyeria;

4, àmpliament utilitzat en tot tipus d'electrodomèstics, molt adequat per manca d'electricitat, sense electricitat a la família, país, zones de praderies, muntanyes, illes, autopistes en llocs remots, com ara electrodomèstics i aplicacions d'il·luminació.

5. És permanent. Mentre el sol existeixi, la potència solar es pot invertir i utilitzar durant molt de temps.

6. El sistema d'energia solar pot combinar-se amb centrals elèctriques petites i mitjanes, que van des d'un gran fins a un milió de quilowatts, fins a un sol grup d'energia solar generada per altres fonts d'energia.

Els desavantatges del generador d'energia solar.

1. Afectat pel clima i el clima. La generació d'electricitat varia de tant en tant, i el clima varia de dia en dia. Com que els panells solars confien en la llum del sol, fins i tot els núvols petits poden afectar la generació d'energia i la potència. En temps plujós i ennuvolat, els generadors solars poden proporcionar molt poc poder.

2. A menys que s'emmagatzemi l'electricitat extra generada durant el dia, no serà possible fer servir aparells elèctrics a la nit, ja sigui per a finalitats d'emergència o per proporcionar electricitat a les llars. La forma habitual d'emmagatzemar l'energia solar avui és utilitzar una bateria de 12 volts. Els sistemes d'energia solar poden utilitzar bateries de cotxe estàndard, però a causa de que s'utilitzen i es carreguen freqüentment, les millors bateries són bateries d'aigua de mar profundes. En la majoria dels casos, les bateries 4-6 es combinen per formar un paquet de bateries que pot emmagatzemar electricitat durant uns dies a una setmana en cas de necessitat.

Principi de funcionament del generador d'energia solar.

Directament per la llum del sol en els panells solars, es genera electricitat i la càrrega de la bateria és una lcd de llum d'energia, ràdio, TV, DVD, productes per a receptors de TV per satèl·lit, com ara font d'alimentació, aquest producte té el recàrrec, descàrrega, curtcircuit, compensació de temperatura , la funció de protecció de connexió inversa de la bateria, es pot emetre un corrent altern alternatiu de 12 v i 220 v. Disseny dividit, mida compacte, fàcil de transportar, ús segur.

Els generadors solars consisteixen en tres parts: components de cel·les solars; Control de càrrega, descàrrega, inversor, instrument de prova i monitor d'ordinador i altres equips electrònics de potència i bateria o altres equips d'emmagatzematge d'energia i generadors d'energia auxiliars.

Com a part clau de la vida útil de la bateria solar, la vida útil de la bateria solar de silici cristal·lí pot arribar a més de 25 anys.

El sistema fotovoltaic s'utilitza àmpliament, i les formes bàsiques d'aplicació del sistema fotovoltaic es poden dividir en dos tipus: sistema de generació d'energia independent i sistema de generació d'energia connectat a la xarxa. Els principals camps d'aplicació són l'aviació espacial, el sistema de comunicació, l'estació de relleu de microones, l'estació de televisió, la bomba d'aigua fotovoltaica i la font d'alimentació. Com a desenvolupament tecnològic i la necessitat d'un desenvolupament sostenible de l'economia mundial, els països desenvolupats ja han començat a promoure sistemàticament la generació elèctrica de la xarxa elèctrica fotovoltaica (PV), el sistema de generació d'energia fotovoltaica domèstica i el sostre principalment de construcció MW de potència centralitzada centralitzada a gran escala sistema de generació, etc., al mateix temps en matèria de transport i il·luminació urbana, promouen de manera vigorosa l'aplicació de sistemes de pv solar.