Iang-Tsé Solar atorgat el guardó principal proveïdor global al CNEE 2017

6 al 8 de juny, 2017, el 9 Xina Nacional energia Expo (CNEE) 59 emmagatzematge d'energia - fòrum de complement energia múltiples 2017 es va celebrar a Beijing, Xina, està patrocinat per Xina nova energia International Alliance (CNEIA) i el GCL, amb l'objectiu de facilitar el compliment de "un cinturó, una carretera" estratègia nacional en nou camp d'energia.Iang-Tsé,Xina principal de bateria i proveïdor de solucionsel nou camp d'energia, ha assistit i li va concedir "Xina principals del proveïdor Global el 2017 energia renovable" a aquesta expo.
Com a defensor i impulsor de la nova energia verda de la Xina i l'economia de reciclatge, Iang-Tsé ha centrat en la indústria de poder durant més de 23 anys. Amb la seva tecnologia incessant i innovacions de producte, Iang-Tsé ha realitzat el desenvolupament de producte i millorant des de productes de piles senzilla a solucions de sistema d'energia. En l'actualitat, Iang-Tsé és un proveïdor líder de productes i proveïdor de bateries i sistema solucions principalment aemmagatzematge d'energia, espera i motiu poder camps.
Impulsat pel concepte de "Orientades al client", Iang-Tsé ha construït una completa comercialització nacional i internacional 59 xarxa de serveis.
Iang-Tsé esforçarem contínuament de promoure noves tecnologies, productes i solucions en el sector energètic i contribueixen molt més a la nova energia verda i reciclatge desenvolupament economia.