Solar Frontier anuncia projectes solars amb una construcció total de 107MW

Solar Frontier Americas va anunciar que dos projectes d'energia solar a escala del seu desenvolupament es troben en fase de construcció. Situat al Comtat Imperial de Califòrnia, Midway I és de 67MW i té un acord d'adquisició d'energia executat (PPA) amb Pacific Gas & Electric. Midway II, també ubicat al Comtat Imperial, és de 40 MW i té un PPA amb el Districte d'Irrigació Imperial.

La gestió dels dos projectes és Solar Frontier Americas Development. Blattner Energy subministra serveis EPC, Power Electronics subministrarà inversors i NEXTracker subministrarà els seus seguidors d'eix únic NX Horizon ™ per obtenir un major rendiment energètic.

Charles Pimentel, director general de Solar Frontier Americas Development, va dir: "Solar Frontier ha desenvolupat un extens canalet de desenvolupament de projectes a Estats Units de més de 400MW i s'ha consolidat ràpidament com un jugador fiable i bancable en la indústria del desenvolupament solar. Ens complau començar la construcció de Midway I i Midway II, dues centrals solars que proporcionaran energia econòmica, neta i renovable ".

Ryan Kelley, supervisor del Comtat Imperial del Districte 4, va dir que "els projectes solars de la Frontera Solar generaran centenars de llocs de treball directes i treballaran treballadors locals al Comtat Imperial de Califòrnia. Els projectes generaran importants dòlars en vendes locals i impostos a la propietat i contribuiran als locals economia ".