Solar i energia d'emmagatzematge tecnologia juntament amb subversiu

Estats Units ex-energia secretari Steven Chu (Steven Chu) diu combinen tecnologia d'emmagatzematge d'energia amb tecnologia solar, "efecte de generació de distribució i poder o comparable amb el impacte d'Internet".

Segons el Sr. Zhu va dir, si es vol mantenir la seva competitivitat i sector públic poder empreses necessàries per permetre nous models de negoci per respondre a això, que és probable que vénen a preus de residencial energia barata d'energia solar i llest per a la tardor.

Aquest mes en un discurs a la Universitat de Chicago, guanyador del Premi Nobel físic que treballaven en l'energia, innovació i canvi climàtic global són expressió relaxada i humorística en to analitza els Estats Units i els canvis en la situació d'energia en el món en el seu conjunt.

Sr. Chu va explicar, com el preu de mòduls fotovoltaics es precipitava i disminució de preus dels acumuladors, en 5-10 anys en el futur, els residents és probables que assolir el 80% de l'autosuficiència d'electricitat i $ 120,000 per a instal·lació de sistema solar energia fora de la xarxa adjunt emmagatzematge.