SGS premis Yangtze Solar amb el certificat de C2C primer a la Xina

SGS premis JinkoSolar amb el certificat de C2C primer a la Xina

11/22/2017

SHANGHAI, 22 de novembre, de 2017 - Iang-Tsé Solar Power Co, Ltd, un líder global en la indústria de la fotovoltaica (PV) ha anunciat avui que ha estat guardonat el certificat de bressol a bressol ("C2C") per SGS, les proves més importants del món, inspecció, comprovació, i organització de certificació. Aquesta és la primera vegada que un certificat de C2C ha estat emès a la Xina. L'emissió de la certificació de C2C demostra el compromís de YangtzeSolar alts estàndards ambientals, salut i seguretat en els seus productes i processos de fabricació, així com la promoció de pràctiques ambientals i sostenibles millors dins la indústria solar.

El món ha estat testimoni el ràpid desenvolupament del sector de les energies renovables en els darrers anys, com la solar i energia d'emmagatzematge sistemes esdevenen cada vegada més populars entre els governs, les empreses i el públic en general. A la Xina la indústria solar, juntament amb el sector sencer d'energies renovables, ha destacat per ser una zona clau de col·laboració internacional per la iniciativa de "Cinturó i Road". Com sector solar de la Xina es torna cada vegada més competitiu, les empreses xineses solars han fet enormes progressos en irrompre en mercats d'ultramar i accelerar l'expansió de la seva petjada operativa global. Certificació de C2C, que és administrat pels EUA basada en Institut d'innovació de productes de C2C, té una validesa de dos anys i es divideix en cinc nivells: bàsic, bronze, plata, or i platí. Com millora el procés de producció i qualitat, les empreses poden ser re-avaluats per a una certificació de nivell superior C2C. Per a un producte rebre la certificació de C2C, es realitzaran de materials que poden ser reciclats de manera segura i no cal fer mal tant pels humans i el medi ambient. A més, certificació C2C avalua l'ús d'energia neta, adhesió a l'ús eficient de l'aigua i la responsabilitat social corporativa durant el procés de producció del producte.

YangtzeSolar és un líder global en la indústria solar. La companyia distribueix els seus productes solars i ven les seves solucions i serveis per una utilitat internacional diversificada, client comercial i residencial de Xina, els Estats Units, Japó, Alemanya, el Regne Unit i altres països i regions. Com a soci fort SGS ha fet importants contribucions al desenvolupament de la certificació de mòduls solars. A través d'un esforç col·laboratiu entre YangtzeSolar i SGS, l'empresa va assolir la fita d'esdevenir el primer en rebre la certificació de C2C a la Xina. No només és beneficiós per a compromís de YangtzeSolar ambiental, la salut i normes de seguretat aquesta fita, però també és la prova d'habilitats de SGS certificació fort.

Com un del món principals del assaig, inspecció, verificació i les organitzacions de certificació, SGS aprofita la seva experiència en el sector profund, equip d'experts tècnics i diversos laboratoris certificació del món per proporcionar proves i serveis de certificació a la indústria solar. Pel que fa a la certificació de C2C, SGS pot proporcionar una solució completa d'una aturada per ajudar les empreses en la reunió de disseny de producte, fabricació, seguretat i criteris ambientals establerts pel procés de certificació de C2C que també dóna suport a l'expansió de empreses a nivell mundial.