PV EXPO, Tòquio, Japó.

L'exposició és presentada per la famosa exposició Internacional de l'Energia Solar de Reed Exhibitions Japan Ltd.


1. PV EXPO

2. PV SYSTEM EXPO

3. [Exposició de piles de combustible FC EXPO]

4. WIND EXPO

5. [EXPO LIBEARLISATION DEL MERCAT D'ENERGIA]

6. [BATTERY development BATTERY JAPAN]

7. [exposició ecològica residencial i arquitectònica ECO HOUSE & ECOBUILDING EXPO]

8. [SMART GRID EXPO]

9. [PROCESSAMENT DE PROCESSAMENT D'EXPOSICIONS DE tecnologia]


És l'exposició més gran, més professional i influent de la indústria de les energies renovables a Japó i Àsia.


Serà. L'exposició s'ha convertit en la millor plataforma per obrir el segon mercat solar més gran del món i el creixent mercat solar asiàtic. Al mateix temps, es duran a terme nombroses BBS professionals, seminaris i conferències especials per mostrar la tecnologia solar més avançada i predir la tendència de desenvolupament de la indústria.


Japó és el principal consumidor d'energia del món, i la seva energia depèn en gran mesura de les importacions. Els recursos humans pobres Japó ha estat desenvolupant activament l'energia solar durant anys, i la tecnologia solar és una part important de la política nacional de desenvolupament del Japó. Meti utilitza tot tipus de mesures i projectes, el desenvolupament de la indústria fotovoltaica domèstica i la seva capacitat, incloent el "nou projecte de sol", "5 anys de recerca i desenvolupament tecnològic de generació d'energia fotovoltaica" i "pla de promoció de sistemes residencials". Segons les estadístiques, la quota de mercat dels productes solars a Japó ha arribat al 30%, després del 39% d'Alemanya. Com a segon mercat mundial de pv solar més gran del món, el govern japonès ha prestat assistència per popularitzar l'ús de cèl·lules solars.


Des de 1994, s'ha emès una subvenció de 900.000 iens / KW, que equival a gairebé la meitat del preu del sistema. El sistema de suspensió el 2005, però des del 2009, el govern japonès, una vegada més, subvencions solars per a fins domèstics, per a l'empresa d'exportació d'energia solar de la Xina, és una bona oportunitat per entrar al mercat japonès.


Des del costat de l'aplicació, a Japó, es poden veure fàcilment panells solars de vidre fotovoltaic en cada situació, sostre de construcció, hivernacle d'efecte hivernacle, superfície fotovoltaica ... Amb el suport del govern, el sistema fotovoltaic distribuït de Japó ha estat molt desenvolupat en les dues últimes anys. Els avantatges del panell de cristall únic, com la generació d'energia intensiva, bella i més gran, són de gran importància, de manera que es desenvolupen ràpidament. De fet, hi ha molts llocs al Japó on s'utilitzen productes de cristall senzill.


A més, en termes de subministrament de producció, els components de cristall monocristal també ocupen una posició de posició absoluta a Japó. Segons l'associació de les dades de generació d'energia del sol a Japó (a continuació), l'any fiscal de 2015 en les tres primeres temporades (no estadístiques) del quart trimestre a Japó, la producció d'un component de cristall va ascendir a 771532 kw, va representar el 57%, molt més que 43%. Es pot veure que el Japó concedeix més importància als components monocristals que els components policristal·lins.


Es pot dir que, després del desenvolupament de l'any anterior, els avantatges del vidre únic han estat reconeguts per la indústria, mostrant una forta tendència de retorn i combinació.


La tendència del desenvolupament tecnològic i la direcció de la política nacional de la indústria fotovoltaica poden predir que el sol cristall tornarà a augmentar el 2018.


http://www.yangtze-power.com/