Sostre fotovoltaic, bastidor d'assecatge fotovoltaic, Copa d'aigua fotovoltaica ... No hi ha escassetat d'aplicacions fotovoltaiques en la teva vida!

La primera impressió d'energia fotovoltaica és guanyar diners al terrat, i la majoria de la gent pensa que la pv només és adequada per a grans superfícies d'edificis o pisos. No obstant això, amb el continu avanç de The Times, les necessitats de les persones estan en constant excavació, i la imaginació del dissenyador és abundant, i el sistema fotovoltaic només està penjat en el futur.

Pv Esbossa la vida futura.

Tot tipus d'idees és la demanda de futur, amb el progrés de la ciència i la tecnologia, s'aconseguirà cada tipus de demanda, coneixerem pv cadbury i farem tot el que sigui necessari per fer-lo proper a la nostra vida, al nostre servei, els dissenyadors tan atrevits dissenyaran una vida tranquil·la i poques persones a la vista dels productes fotovoltaics, com ara:

1. Bastidor d'assecatge de papallona solar Pv.

1.jpg

Es diu que això és un d'aquest assecador que té la forma general de la papallona, però la seva creativitat és molt més que això, abraçar els panells solars de coberta a la roba quan absorbeix l'energia solar durant el dia, a la nit es pot aconseguir mitjançant la funció d'il·luminació LED, un contingut polivalent, és molt convenient.

2. Tassa d'aigua solar fotovoltaica.

De vegades el treball ocupat permet que fins i tot no tinguem temps per beure un ventall d'aigua calenta que fa fred, que a la superfície del vidre amb una capa d'aigua solar absorbeu el material d'aigua, pot mantenir la temperatura de l'aigua, l'única cosa que cal fer és posar-la a una finestra assolellada.

3. Carregador solar fotovoltaic bonsai.

Va simular hàbilment la fotosíntesi de les plantes a través de l'estructura ramificada de l'arbre, on els panells solars flexibles poden absorbir l'energia solar en totes direccions sense moure's. A més de carregar la bateria recarregable i connectar el port USB al dispositiu digital, el LED incorporat s'encendrà automàticament després de la nit i actuarà com a llum nocturna.

4. Disseny de vehicles elèctrics creatius d'energia solar fotovoltaica.

La bicicleta està totalment integrada amb un model de càrrega de panells solars, que es pot carregar al mateix temps, fins i tot en un viatge. Molt convenient i pràctic.

Veient la imaginació d'aquests dissenyadors, realment l'admiro! Pv no només ha jugat un paper al sostre, els productes futurs de pv han de ser petits a les pinces, ¡grans per al món! Potser la vostra ploma és de fotovoltaica, per tant, hi ha un nom comú per a "productes fotovoltaics".

El desenvolupament de la fotovoltaica (pv) a tothom, i com més i més productes fotovoltaics, més que la idea del dissenyador s'implementaran un a un, només no es pot pensar, no es pot fer fotovoltaica (pv) fotovoltaica ( pv) es desenvolupa a partir d'una idea i després a la prosperitat d'avui, no podem negar el món en el futur, també tindrem un fotovoltaic (pv) un dia, necessitem pv, portem mil fotovoltaics de la societat, et necessito !

Amb tot el que s'ha dit, encara no esteu familiaritzat amb la fotovoltaica? Ha entrat a la vostra vida i ho necessiteu.