Com millorar el percentatge d’utilització de panells solars

Com millorar la taxa d’utilització de plaques solars

Després que la bateria del panell solar passi la unió PN, si el semiconductor flueix, la resistència és molt gran i la pèrdua també és molt gran. Tanmateix, si un material metàl·lic està recobert a la superfície, la llum solar no pot passar i no es pot generar corrent. Per tant, una unió PN generalment es cobreix amb una reixeta metàl·lica, que pot reduir la resistència, reduir la pèrdua, augmentar l'àrea de llum incident i augmentar l'eficiència del treball.

La superfície del silici és molt llisa. Es reflectirà una gran quantitat de llum solar, de manera que es reduirà la potència de la cèl·lula solar. Per tal de reduir el reflex de la llum del sol, s’aplicarà una capa de film protector amb un coeficient de reflexió molt reduït al silici per reduir la pèrdua de reflexió. Tanmateix, una bateria pot proporcionar un corrent i una tensió limitades, de manera que es poden utilitzar moltes bateries en paral·lel o en sèrie per millorar l'ús de plaques solars fotovoltaiques.

Quan puja la temperatura del sol, l’eficiència de conversió de les plaques solars és baixa. Si a una placa solar s’afegeix una coberta d’aïllament tèrmic, ajudarà a evitar que la temperatura del panell solar augmenti, millorant així l’eficiència de la conversió fotovoltaica de l’eficàcia del panell solar).


Energia solar Yangtze Co, Ltd

Correu electrònic: info@yangtze-solar.com
Telèfon: 0086-173 3300 5102

Wechat: 188 5826 1705

Web: www.yangtze-power.com

Afegiu: No.231 Shufeng Road, Shushan, Heifei, Anhui PR China

Núm. 29, carretera de Xinzhou, Yongkang, Xina, PR de la Xina