Com fer front als panells solars danyats

Com fer front a les plaques solars danyades

Quan els panells solars instal·lats en cases estan danyats i apilats amb runes de cases, etc., els panells solars poden generar electricitat quan el sol brilla sobre els panells, i vostè pot obtenir un xoc elèctric si es toca amb les mans nues, etc ( 1) No es toqui amb les mans nues. Cop.

(2) Portar guants aïllants com guants de filferro sec o guants de goma en contactar amb plaques solars danyades durant els treballs de rescat i recuperació.

(3) Quan diversos panells solars estan connectats per cables, desconnecteu o talleu els cables connectats. Si és possible, cobrir el panell de la bateria amb una lona blava o cartró, o cara avall per evitar l'exposició a la llum solar.

(4) Si és possible, emboliqui el filferro de coure a la vista a la secció de cable amb cinta de plàstic, etc.

(5) En transportar els panells solars al lloc abandonat, ser cautelós i trencar el vidre amb un martell. A més, els components del panell de la bateria són els següents: vidre semi-temperat (gruix d'uns 3 mm), cèl·lules de la bateria (placa de silici: 10-15 cm quadrats, 0,2-0,4 mm de gruix, elèctrodes de plata, soldadura, làmina de coure, etc.), resina transparent, plaques blanques de resina, marcs metàl·lics (principalment alumini), materials de cablejat, caixes de resina, etc. (6) De nit i quan no hi ha sol després de la posta de sol, encara que els panells solars bàsicament no generen electricitat , han d'operar com si hi hagués exposició solar.

Nota: (1) Fins i tot si està danyat, encara hi ha risc de xoc elèctric, no el toquis;

(2) Per fer front als panells danyats, poseu-vos en contacte amb el contractista de vendes per prendre les contramesures corresponents.