Quant en sabeu sobre la compra de panells solars per a vehicles automobilístics?

Quant en sabeu de la compra de plaques solars per a vehicles esportius?

L’aplicació de plaques solars s’està fent cada cop més estesa, per la qual cosa també l’han estimat cada cop més consumidors. Molts jugadors de vehicles automàtics han arribat a la conclusió a través de l'experiència a llarg termini dels vehicles automòbils, que l'energia elèctrica en vehicles de muntanya està sent insuficient. Sí, perquè la tecnologia actual és avançada, quan viatgem, portarem un munt d'equips electrònics al cotxe, resultant cada cop més llocs que utilitzin electricitat. L’electricitat insuficient s’ha convertit en un punt de dolor per a molts reproductors de vehicles de ràdio. Per resoldre aquest problema, cada vegada són més els fabricants de vehicles RV que han començat a incloure sistemes de càrrega solar a la columna opcional de compres de vehicles, que també ha atret a molts possibles compradors de vehicles automòbils. Al final, com triar les plaques solars ? Avui, l’editor de Di Sheng parlarà amb vosaltres sobre les plaques solars RV.

Tothom sap que les plaques solars es divideixen en silici monocristal, policristal·lí i amorf. Ara, la majoria de panells solars estan formats principalment de cristall únic i policristal·lí. Llavors, és millor tenir una cèl·lula solar monocristal·lina o policristalina?

1, el paper de les plaques solars

La funció del panell solar és convertir l’energia solar de la llum en energia elèctrica i, a continuació, treure l’energia de corrent continu a la bateria. El panell solar és un dels components més importants d’un sistema d’energia solar. La seva taxa de conversió i la seva vida útil són factors importants que determinen si una cèl·lula solar té valor en ús.

Els mòduls de cèl·lules solars poden estar compostos per diverses mides de matrius quadrades de cèl·lules solars, també conegudes com a matrius de cèl·lules solars. La capacitat de sortida d'energia d'un panell solar està estretament relacionada amb la seva àrea. Com més gran sigui l’àrea, més gran serà la potència de sortida en les mateixes condicions d’il·luminació.

2, el tipus de panell solar

(1) Panell solar monocristal·lí de silici

Els panells solars d’un sol cristall són majoritàriament de color negre o fosc amb patrons i el color després de l’encapsulament és proper al negre. Actualment, l’eficiència de conversió fotoelèctrica de les cèl·lules solars de silici monocristallines és d’uns 18% i la màxima del 24%. Es tracta de la major eficiència de conversió fotoelèctrica de tot tipus de cèl·lules solars, però el cost de producció és tan gran que no es pot utilitzar àmpliament i utilitzar-la universalment. Com que el silici monocristal·lí sol embalar-se amb vidre temperat i resina impermeable, és robust i durador, amb una vida útil de fins a 15 anys i un màxim de 25 anys.

(2) Panell solar de silici policristal·lí

Els panells solars policristal·lins són estampats, policristalins i policristal·lins i de color blau clar. El procés de fabricació d’una cèl·lula solar de silici policristal·lí és similar al d’una cèl·lula solar de silici monocristal·lina, però l’eficiència de conversió fotoelèctrica d’una cèl·lula solar de silici policristal·lí es redueix molt, i la seva eficiència de conversió fotoelèctrica és aproximadament del 12%. En termes de cost de producció, és més barat que les cèl·lules solars de silici monocristal, els materials són senzills de fabricar, s’estalvia el consum d’energia i el cost total de producció és baix, de manera que s’ha desenvolupat molt. A més, la vida útil de les cèl·lules solars de silici policristal·lí és menor que la de les cèl·lules solars de silici monocristallines. En termes de rendibilitat de costos, les cèl·lules solars de silici monocristallines encara són lleugerament millors.

(3) Cèl·lula solar de silici amorf

Les plaques solars amorfes són principalment de vidre i marró marró. Les cèl·lules solars de silici amorf és un nou tipus de cèl·lules solars de pel·lícula prima que van aparèixer el 1976. És completament diferent del mètode de fabricació de cèl·lules solars de silici i silici policristal·lí. El procés es simplifica molt. L’avantatge és que pot generar electricitat en condicions de poca llum. Tot i això, el principal problema de les cèl·lules solars de silici amorf es relaciona amb la temporada, com la baixa eficiència de conversió fotoelèctrica a la tardor i a l’hivern. Actualment, el nivell avançat internacional és al voltant del 10%, i no és prou estable. Amb el pas del temps, la seva eficiència de conversió decau.

3. Característiques

Les cèl·lules solars de silici monocristal es fabriquen principalment amb silici monocristal. En comparació amb altres tipus de cèl·lules solars, les cèl·lules de silici monocristal tenen la major eficiència de conversió. Les cèl·lules solars de silici monocristallines són cares per problemes de processos de fabricació. L’eficiència de conversió del silici policristal·lí és relativament baixa. Al mateix temps, les propietats òptiques, elèctriques i mecàniques del silici policristal·lí no són tan bones com les de les cèl·lules solars de silici monocristallines. A més, la vida útil de les cèl·lules solars de silici policristal·lí és menor que la de les cèl·lules solars de silici monocristallines. En termes de rendibilitat de costos, les cèl·lules solars de silici monocristal·lines són encara una mica millors.


Energia solar Yangtze Co, Ltd

Correu electrònic: info@yangtze-solar.com
Què és App: 0086-188 5826 1705

Telèfon: 0086-173 3300 5102

Wechat: 188 5826 1705

Web: www.yangtze-power.com

Afegiu: No.231 Shufeng Road, Shushan, Heifei, Anhui PR China

Núm. 29, carretera de Xinzhou, Yongkang, Xina, República de Zhejiang X