Què passa amb el vidre de la llum solar de carrer?

L'energia és la pedra angular del desenvolupament humà. Sense energia, el desenvolupament de la ciència i la tecnologia s'estancarà. En l'actualitat, els recursos globals no renovables s'estan enfrontant progressivament a la fase d'escassetat, de manera que el desenvolupament i utilització de noves energies renovables és el projecte de recerca més important.

L'energia solar és una font d'energia renovable inesgotable per a la humanitat. En l'actualitat, la Xina recolza fortament el desenvolupament de l'energia solar i ha introduït algunes polítiques rellevants per encoratjar-la. Ara, cada vegada s'utilitzen més productes solars al mercat i els fanals solars són un d'ells.

En comparació amb els fanals tradicionals, els fanals solars tenen característiques de fàcil instal·lació, seguretat de baixa tensió, baix cost de manteniment i llarga vida útil. La llum solar del carrer consta de panell, bateria, font de llum, suport de llum, palanca de llum, braç de llum, controlador, material auxiliar, etc.

Els panells solars són un dels components bàsics de les fanals solars i el vidre a la superfície del panell és una "defensa" important per protegir els components de la bateria dels danys. No obstant això, els accidents són inevitables, de manera que la fragmentació del vidre a la superfície de les cèl·lules solars és poc freqüent, però pot ocórrer, fins i tot en el procés d'ús.

El vidre del tauler solar es va trencar.

Però algunes persones, per estalviar diners o per alguna raó, intenten trobar un nou vidre per a una substitució temporal. Si els components de les cel·les fotovoltaiques sota la condició de cap dany són teòricament possibles, però és probable que sigui el material del vidre i el procés d'encapsulació, etc., pot provocar una certa influència en el poder dels panells solars i la importància de El llum del carrer és evident, per aquest motiu i causa una major "accidental", la pèrdua més gran supera el guany.

Si hi ha una situació similar, s'hauria de substituir l'assessorament professional, o el personal professional ha de ser reparat, no causar més pèrdua degut a l'avidesa temporal.