Amb la mà d'Alibaba, el poder de Yangtze continua per establir futures orientacions de la conservació de l'energia del centre de dades

151244171642635831F2.jpg

Recentment, Yangtze Power s'ha convertit en el proveïdor guanyador i proveïdor principal de bateries recarregables per a un dels centres de dades informàtiques en núvol d'Alibaba, Athub HB33 i un dels centres de dades de cloud computing de GDS. Això marca el reconeixement i acceptació del client complet dels productes de subministrament d'energia de Yangtze en els camps d'aplicació relacionats amb el centre de dades i, esperem, es converteixi en el motor important del creixement de negocis de subministrament d'energia de Yangzte en el futur pròxim.

Amb el ràpid desenvolupament de negocis relacionats amb Internet i dades, la demanda d'emmagatzematge de dades i grans dades ha experimentat un creixement substancial. Les principals empreses d'Internet a Internet de la Xina, com ara les "MTD", estan realitzant inversions coherents en la construcció de centres de dades, impulsant la cobertura i l'ús de la informació a un nou nivell creant així un major potencial de mercat. Com una de les necessitats més importants per als centres de dades, les bateries recarregables de còpia de seguretat tindran un creixement predictible de la demanda.

Per adaptar-se a les necessitats modulars dels futurs llocs d'ordinadors de dades, el desenvolupament específic de les bateries s'hauria de centrar en una major capacitat, una major durada de vida, una mida més estreta i una millor modificació.

Amb el seu centre de dades independent i líder, les tecnologies de potència de recolzament, acumulació pràctica abundant, Narada continua posant en marxa diverses sèries de solucions industrials completes, com ara bateries d'alta capacitat per a IDC, alineant-se amb les necessitats dels clients de diferents camps, cobrint tot el servei procés que inclou el disseny de bateries del centre de dades, equips de maquinari i integració de projectes.

Els productes i serveis de Yangtze s'han utilitzat amb èxit en grans projectes com el centre de dades del llac Qiandao d'Alibaba, el centre de computació en núvol de telecomunicacions de la Xina a Mongòlia interior i el centre de dades de computació en núvol de GDS, per tal d'ajudar els clients a aconseguir objectius de consums més baixos i majors beneficis econòmics.

Basant-se en el núvol d'Alibaba com a plataforma, Alibaba es compromet a proporcionar una informàtica segura i fiable per al processament de dades a través de mètodes de serveis públics en línia, per la qual cosa la informàtica de dades i l'AI són beneficioses per a tothom.

Yangtze i Alibaba s'uneixen al negoci del centre de dades en aquesta ocasió. Amb la tecnologia avançada de la bateria de suport de IDC, Yangtze ajudarà a Alibaba a construir els seus centres de dades de nova generació excel·lents en rendiment i lideratge industrial, impulsant el procés de realització del potencial infinit proporcionat per la informàtica en núvol i les grans dades, ajudant a un major desenvolupament de l'economia d'Internet, fent d'Alibaba el proveïdor de plataformes d'Internet de Paraguai a la Xina.

Yangtze i Alibaba avançaran i aprofundirán la seva cooperació en diferents àmbits com el negoci del centre de dades, el nou emmagatzematge d'energia i el poder automotor en el futur pròxim, alimentant de forma constant el desenvolupament global de la nova indústria energètica.