Discuteix la vida del panell solar i el procés de producció del muntatge de la bateria.

Amb el ritme accelerador de la vida de les persones, la veu de les persones per a l'energia verda és cada vegada més alta, i els productes ecològics que estalvien l'energia i el medi ambient de les làmpades solars són cada vegada més atenció. En el cas de la llum solar del carrer és escàs, moltes empreses petites augmenten, comencen a dedicar-se a la investigació i al desenvolupament de llums solars de carrer, però perquè la tecnologia no pot complir els requisits de la vida real i conduir a una qualitat variable de les làmpades solars , la vida útil del llum solar del carrer es va reduir considerablement.

Si hi ha un límit a la longevitat de les llums del carrer solar, ha de començar amb panells solars. Atès que el sistema de generació d'energia solar constitueix els components principals dels fanals solars, restringeix la vida dels components més importants i el sistema de generació d'energia solar es compon principalment de panells solars, controlador solar i bateria.

Llavors, què limita la vida dels panells solars? Les principals restriccions són les següents:

(1) eficiència lluminosa. El grau de combinació PN i la puresa del silici determinen la força dels panells solars que generen electricitat en la mateixa il·luminació, amb el pas del temps, el grau de la combinació del PN esclatarà, donant lloc a que l'eficiència lluminosa està disminuint, l'eficiència lluminosa es redueix, la pèrdua és la seva vida útil.

(2) medi ambient. Amb el pas del temps, també es pot cobrir molta pols en panells solars, tal eficiència en la conversió de potència disminuirà, a causa de que els panells solars han acumulat molta pols, la quantitat de càrrega de la bateria disminuirà, de manera que el temps d'il·luminació creixi més curta.

La llum solar del carrer està formada per panells solars, controlador solar, bateria d'emmagatzematge, font de llum LED, pol de llum de diverses parts, com la part central dels panells solars i la llum del carrer solar, també és una part valuosa dels fanals solars , la introducció de l'expert en electrònica Ming xing xin per formar part dels components de les cel·les solars.

(1) preparació

Totes les matèries primeres s'han de preparar abans de la producció de components, incloent: bateria, escut, EVA, vidre, caixa de connexions, gel de sílice, etc.

(2) soldadura

Solteu la part frontal de la bateria primer, torneu la bateria a la part posterior de la bateria i, finalment, connecteu la bateria a una cadena.

(3) posada

Organitzeu la cadena de bateries soldades d'acord amb els requisits del dibuix del procés i, a continuació, col·loqueu el vidre, l'EVA, la cadena de la bateria, l'EVA i la placa posterior en l'ordre del següent ordre.

(4) prova EL

En primer lloc, la radiació esmentada es prova a EL, principalment per mantenir les bateries de la sèrie sense defectes o desajustos ocults.

(5) laminació

Lamineu els components muntats.

(6) marc

El component de la capa estratificada s'haurà de provar a EL per assegurar-se que no hi ha esquerdes o fragments ocultes després de l'operació del marc del grup i la caixa d'unió està instal·lada. Després de passar la inspecció, el gel de sílice es transfereix al procés de neteja.

(7) netejar

Netegeu la superfície del component.

(8) prova

Els components muntats es tornen a provar i es prova l'aspecte del component per garantir que els components que rep el client són components d'alta qualitat.

Aquests són els processos bàsics de producció dels components de les cèl·lules solars.

En resum, només si es resolen tècnicament aquests problemes, podem protegir millor la vida dels fanals. El camí cap a les llums del carrer solar no és llarg, i la seva tecnologia continua millorant.