Els panells solars poden generar electricitat en dies de neu?

Les plaques solars poden generar electricitat en dies de neu?

Instal·lar plaques solars és una bona manera d’estalviar energia i protegir el medi ambient. No obstant això, per a les persones que viuen a les regions fredes, la neu pot causar problemes majors. Les plaques solars poden generar electricitat en dies de neu?


En resposta, Joshua Pierce, professor associat de la Universitat Tecnològica de Michigan, va dir: "Si la neu cobreix el panell completament i només una petita part de la llum solar passa per la neu i arriba al plafó solar, l'energia generada és evidentment menor.


"Encara que només hi hagi una petita quantitat de neu al panell, reduirà molt la quantitat d'electricitat generada per tot el sistema", va dir.


Respecte a aquests problemes, s'està investigant sobre si les plaques solars poden continuar generant electricitat en climes freds.


Es preveu que la pèrdua afectarà la despesa energètica dels usuaris solars, però només tindrà un impacte greu en aquells que es basin completament en la generació d’energia solar fotovoltaica i no hagin aconseguit la generació d’energia elèctrica connectada a la xarxa.


Per a la majoria de les llars i empreses que encara disposen de subministrament de xarxa, l’impacte econòmic és encara limitat. Però en termes de millorar l’ús òptim de l’energia solar, la pèrdua d’energia continua sent un problema.


L’estudi també inclou l’impacte positiu del clima nevat sobre la formació de plaques solars.


"Quan la neu cau a terra i el plafó no està cobert per res, la neu a terra és com un mirall que emet llum del sol, de manera que la generació elèctrica del panell augmentarà", va dir Pierce, "en molts casos, El reflex de la neu fomentarà lleugerament la generació d’energia fotovoltaica. "


Pierce va descriure diversos mètodes per augmentar la potència generada pels panells solars en presència de neu.


Consells sobre la generació d'energia de neu:


1. Neu a temps


En aquest moment potser necessiteu una pilota de tennis. Seria una bona idea utilitzar el tennis per rebotar sobre un taulell de bateries inclinat per fer caure la neu. Per descomptat, es poden agafar en préstec altres eines. D’aquesta manera podreu comprovar que l’efecte del vostre sistema de generació d’energia es duplica;


2. Instal·lació de gran angle de plaques solars


Això pot reduir la velocitat d’acumulació de neu i evitar el problema de netejar neu de tant en tant. "Abans no dubteu a triar 30 graus o 40 graus, òbviament 40 serà una solució millor." Pierce va dir.


3. Manteniu una mica de distància del lloc quan instal·leu


La neu no s’acumularà a la part inferior quan es llisca cap avall, de manera que s’acumula lentament i cobreix tot el mòdul de la bateria.


L’energia solar és una font d’energia alternativa de baix cost i molt eficient. Com a substitut de l’energia elèctrica tradicional, s’instal·len nous sistemes de generació d’energia fotovoltaica en gran quantitat en diverses llars. I un cop realitzada la connexió a la xarxa, tot i que la coberta de neu dificulta lleugerament la generació d’energia solar, l’alimentació general encara és normal.


Energia solar Yangtze Co, Ltd

Correu electrònic: info@yangtze-solar.com
Telèfon: 0086-173 3300 5102

Wechat: 188 5826 1705

Web: www.yangtze-power.com

Afegiu: No.231 Shufeng Road, Shushan, Heifei, Anhui PR China;

No.16, zona Chengxi, Yongkang, Zhejiang República Popular China