Els panells solars poden generar electricitat en dies nevats?

Les plaques solars poden generar electricitat en dies nevats?

La instal·lació de plaques solars és una bona manera d'estalviar energia i protegir el medi ambient. No obstant això, per a les persones que viuen en regions fredes, l'acumulació de neu pot causar problemes importants. Les plaques solars poden generar electricitat els dies nevats? En aquest sentit, Joshua Pierce, professor associat de la Universitat Tecnològica de Michigan, va dir: "Si la neu cobreix completament els panells solars, només una petita part dels raigs del sol passen a través de la neu i colpejar els panells solars. Llavors l'energia produïda és òbviament menys." També va dir: "Fins i tot una petita quantitat de neu en els panells reduirà en gran mesura la generació d'energia de tot el sistema." Pel que fa a aquestes qüestions, actualment hi ha una discussió sobre els panells solars en climes freds severs. Pot continuar la recerca sobre generació d'energia? S'espera que la pèrdua afecti la despesa energètica dels usuaris solars, però només tindrà un impacte greu en aquells usuaris que depenen completament de la generació d'energia solar fotovoltaica i no han aconseguit la generació d'energia tradicional connectada a la xarxa. Per a la majoria de les llars i les empreses que encara tenen xarxes elèctriques, l'impacte econòmic continua sent molt limitat. No obstant això, la pèrdua d'energia segueix sent un problema en la millora de la utilització òptima de l'energia solar. L'estudi també va incloure l'impacte positiu del clima nevat en la formació de plaques solars. "Quan la neu cau a terra i els panells de la bateria no estan coberts per res, la neu a terra és com un mirall per emetre llum solar de nou, de manera que la generació d'energia dels panells de la bateria augmentarà", va dir Pierce. "En molts casos, el reflex de la neu promourà lleugerament la generació d'energia fotovoltaica". Pierce va descriure diversos mètodes que utilitzaven per augmentar la generació d'energia de plaques solars en presència de neu. Consells per a la generació d'energia a la neu:


1. Neu clara en el moment adequat és possible que necessiti una pilota de tennis en aquest moment. És una bona manera d'utilitzar pilotes de tennis per rebotar i sacsejar en un panell de bateries inclinades per fer caure la neu. Per descomptat, altres eines també es poden demanar prestat. D'aquesta manera, trobareu que l'efecte del vostre sistema de generació d'energia es duplica;

2. Instal·lar plaques solars en un angle gran. Això pot reduir la velocitat de l'acumulació de neu i eliminar els problemes de neteja de la neu de tant en tant. "Després de dubtar si triar 30 graus o 40 graus, òbviament 40 seria una millor solució." En Pierce ha dit.

3. Mantingueu una mica de distància del lloc durant la instal·lació. La neu no s'acumularà a la part inferior quan llisca, de manera que s'acumularà lentament i cobrirà tot el muntatge de la bateria. L'energia solar és una font d'energia alternativa amb baix cost i alta eficiència. Com a substitut de l'energia elèctrica tradicional, s'estan instal·lant nous sistemes de generació d'energia fotovoltaica en un gran nombre de llars. D'altra banda, una vegada que la xarxa està connectada, fins i tot si la coberta de neu dificulta lleugerament la generació d'energia solar, la font d'alimentació general segueix sent normal.