Millor que les teulades blanques i negres, cobertes vegetals poden millorar l'eficiència del panell solar.

Els panells solars a 25 ℃, l'eficiència de la temperatura més alta, després de caure amb un augment de la temperatura, els investigadors de la universitat de Kansas a pensar quan la temperatura és massa alta, com recuperar la calor de la paleta, van trobar que després de comparar tres tipus de materials de sostre, instal·lats en l'efecte panell del sostre verd, en comparació amb el sostre blanc o negre, un augment de l'1,4% en la conversió mitjana de l'energia.

La majoria dels panells solars s'instal·len a la teulada, s'han de sotmetre a prova del vent, del sol, de la pluja, però es prenen del sol, però també és molt sol, després de la temperatura del panell superior a 25 ℃, el rendiment disminuirà gradualment. el cost de fabricació dels panells solars amb una alta popularitat desafiada.

Per resoldre aquest problema tèrmic, dos estudiants de doctorat de l'escola d'arquitectura i disseny de la universitat de Kansas troben ara la millor manera d'obtenir els panells de l'estudi experimental.

Es van comparar els tres tipus de materials de sostre més habitualment establerts pels panells solars: sostres blancs altament reflectants, els sostres negres més comuns i els sostres verds amb vegetació. El sostre verd es compon d'una sèrie de jeràrquics, de dalt a baix en general: vegetació, capa de recobriment, capa de substrat (mitjà de creixement), membrana, capa de drenatge i col·locada sobre la membrana impermeable de l'estructura del sostre de la construcció.

Un estudiant de doctorat Mohammed Alshayeb en tres tipus de panells solars instal·lats al sistema de monitorització del sostre, sensors de temperatura / humitat / llum, i fins i tot per gravar estacions meteorològiques del vent, aquests sensors cada 5 minuts registren dades alhora, el període de temps d'un any, i després l'anàlisi d'Alshayeb.

La visió de la indústria solar és que els sostres blancs són els panells solars més amigables perquè reflecteixen la llum del sol. Però els investigadors van trobar que, en comparació amb els sostres negres, els sostres blancs reflecteixen una lleugera disminució de l'eficiència dels panells reflectint el calor a panells solars.

I si es compara amb el sostre verd, de manera que gairebé es pot descuidar una petita distància entre sostre blanc i negre, ja que el panell solar instal·lat al sostre verd del millor rendiment, augmenta un 1,4% en la conversió mitjana d'energia.

La investigació en aquest camp, però el professor associat de la universitat de Kansas de l'escola d'arquitectura i disseny Jae Chang, aquest estudi és més complet, el següent pas posarà a prova l'alçada dels panells solars en el sostre augmenta, aportarà quin tipus d'efecte.


http://www.yangtze-power.com/