Quin és el paper del controlador solar?

Quin és el paper del controlador solar?

La funció més bàsica del control solar de càrrega i descàrrega és controlar el voltatge de la bateria i obrir el circuit. A més, quan la tensió de la bateria puja a un determinat nivell, la bateria s'ha aturat. La versió antiga del controlador completa mecànicament l'obertura o tancament del circuit de control, aturant o arrencant la potència subministrada a la bateria per la font d'alimentació.

Els controladors s'utilitzen en la majoria dels sistemes fotovoltaics per protegir la bateria de càrrega excessiva o sobredispersió. L'sobrecàrrega pot vaporitzar l'electròlit a la bateria, provocar un funcionament defectuós i la sobre-descarrega de la bateria pot provocar una fallada prematura de la bateria. El sobrecàrrega i l'sobrecàrrega poden danyar la càrrega. Per tant, el controlador és un dels components bàsics del sistema de generació d'energia fotovoltaica i la part principal del sistema d'equilibri BOS (Balanç de sistema).


En poques paraules, el paper dels controladors solars es pot dividir en:

1, funció d'ajust de potència;

2, funció de comunicació: 1 funció d'indicació simple 2 funcions de comunicació del protocol com RS485 Ethernet, sense fils i altres formes de gestió de fons;

3, funció de protecció perfecta: connexió inversa de protecció elèctrica, curtcircuit, sobre corrent, etc.

Yangtze Solar Power Co, Ltd

Correu electrònic: info@yangtze-solar.com

Telèfon: 0086-188 5826 1705

Fax: 0086-551-64437729

Afegir: No.72 Shufeng Road, Shushan, Heifei, Anhui PR Xina

No.3, Huaxing Road, Jintan, Jiangsu PR Xina