Quina és la classificació del panell solar?

Quina és la classificació del panell solar?

Panell solar monocristal·lí

L'eficiència de conversió fotoelèctrica dels panells solars de silici monocristal·lí és aproximadament del 15%, i la més alta és del 24%. Aquesta és l'eficiència de conversió fotoelèctrica més alta entre tot tipus de panells solars, però el cost de producció és tan gran que no pot ser àmpliament i àmpliament utilitzat. Com que el silici monocristal·lí és generalment envasat amb vidre temperat i resina impermeable, és resistent i durador, amb una vida típica de fins a 15 anys i fins a 25 anys.

Panells solars policristalins

El procés de producció de panells solars de silici policristalino és similar al dels panells solars de silici monocristal·lí, però l'eficiència de conversió fotoelèctrica dels panells solars de silici policristalí es redueix en un 12% (l'eficàcia de la llista de Sharp l'1 de juliol de 2004 va ser de 14,8 %. Panells solars de polisilici d'alta eficiència del món). Des de l'aspecte del cost de producció, és més barat que els panells solars monocristal·lins de silici, el material és senzill de fabricar, es guarda el consum d'energia, i el cost total de producció és baix, per la qual cosa s'ha desenvolupat molt. A més, la vida útil dels panells solars de polisilici és també més curta que la dels panells solars monocristal·lins de silici. Pel que fa al rendiment dels costos, els panells solars de silici de cristall també són lleugerament millors.

Panells solars amorfs de silici

El panell solar de silici amorfo és un nou tipus de panell solar de pel·lícula fina que va aparèixer el 1976. És totalment diferent dels mètodes de producció de panells solars de silici i polisilici senzills, el procés es simplifica molt, el material de silici es consumeix menys, el consum d'energia és més baix, i el seu principal avantatge és que pot generar electricitat en condicions de poca llum. Tanmateix, el problema principal dels panells solars d'amorf silici és que l'eficiència fotoelèctrica de conversió és baixa, el nivell avançat internacional és al voltant del 10%, i no és prou estable. Amb l'extensió del temps, la seva eficiència de conversió es veu atenuada.

Panells solars multicompositius

Els panells solars multicomponents es refereixen als panells solars que no estan fabricats amb materials semiconductors d'un únic element. Hi ha moltes varietats de recerca en diversos països, i la majoria d'ells encara no s'han industrialitzat. Hi ha principalment els següents tipus:

a) Panells solars de sulfur de cadmi

b) Panells solars GaAs

c) panells solars de seleni de coure indi

Yangtze Solar Power Co, Ltd

Correu electrònic: info@yangtze-solar.com
Telèfon: 0086-188 5826 1705

Fax: 0086-551-64437729

Web: www.yangtze-power.com

Afegir: No.72 Shufeng Road, Shushan, Heifei, Anhui PR Xina

No.3, Huaxing Road, Jintan, Jiangsu PR Xina