Quins són els materials de les bateries de liti

Quins són els materials de les bateries de liti?

Material d'ànode de carboni

Els materials d'elèctrode negatiu que s'han utilitzat pràcticament perbateries d'ió de litisón bàsicament materials Carbonosos com grafit artificial, natural de grafit, mesocarbon microbeads, coc de petroli, fibra de carboni, carboni de resina de piròlisi i similars.

Material basat en llauna ànode

Material basat en llauna ànode es poden classificar en òxid de plom i estany basat en compostos òxids. L'òxid es refereix a un òxid de diverses llaunes Valença. Hi ha productes comercials.

Nitrur de

També hi ha productes comercials.

Aliatge

Incloses aliatges basats en llauna, aliatges basats en silici, aleacions base bismut, aleacions base d'alumini, aleacions base bismut, basat en magnesi aliatges i altres aliatges, hi ha productes comercials.

nanoescala

Nanotubs de carboni, material d'aliatge nano.

Òxid de Nano

En l'actualitat, segons l'últim desenvolupament del desenvolupament mercat de liti bateria nova energia indústria en 2009, moltes empreses han començat a utilitzar nano òxid de titani i òxid de silici nano per afegir al grafit tradicional, òxid d'estany i nanotubs de carboni, que espera millorar considerablement la càrrega de les bateries de liti. La quantitat d'alta i el nombre de càrrega i descàrrega.

Iang-Tsé Solar Power Co, Ltd

Correu electrònic:info@Yangtze-solar.com

Telèfon: 0086-188 5826 1705

Fax: 0086-551-64437729