Quins avantatges té instal·lar centrals fotovoltaiques a casa?

Quins avantatges té instal·lar centrals fotovoltaiques a casa? La investigació exhaustiva del reporter&# {{0 0}} va descobrir que, en primer lloc, la central fotovoltaica s’instal·la al terrat, que té un bon efecte d’aïllament tèrmic i redueix l’ús d’aire condicionat a l’estiu, cosa que pot aconseguir energia. efectes d’estalvi i reducció d’emissions. Cada quilowatt d’energia fotovoltaica generada equival a reduir la crema de carbó estàndard de 0. {{2} KG, reduir les emissions de carboni en gairebé 1 KG, i reduir la pols en 0. 27 KG, que no es pot menystenir per millorar el nostre entorn de vida.


En segon lloc, el punt àlgid de la generació d’energia fotovoltaica durant tot l’any és a l’estiu, i l’escassetat de potència del país' també és majoritàriament a l’estiu. Des del punt de vista del consum nacional d’electricitat, la fotovoltaica pot complementar bé l’escassetat d’energia elèctrica a l’estiu. Al mateix temps, la generació d’energia fotovoltaica es realitza durant el dia, i el consum d’electricitat de les activitats de negoci social es produeix principalment durant el dia. Els esdeveniments i la demanda de generació d’energia fotovoltaica i consum d’electricitat coincideixen.


En tercer lloc, la generació fotovoltaica de terrat no ocupa recursos terrestres valuosos, i la generació elèctrica in situ i el consum de connexió a la xarxa són exemples típics d’aplicacions energètiques distribuïdes defensades activament per l’estat.