Hi ha alguns punts a tenir en compte quan es substitueix un controlador de llum solar de carrer.

Generalment, la vida útil de les plaques solars és d’uns 20 anys, i la vida útil de les fonts de llum generalment d’uns 8 anys, i els pals gairebé no es trenquen. Avui, l’editor de Anhui Jingneng Solar Controller us presentarà si hi ha un mal funcionament del controlador de llum solar de carrer, hem de parar atenció al que cal substituir per un nou controlador.


Tots sabem que els projectes d’enllumenat solar inclouen controladors de llum solar, piles, plaques solars, fonts de llum i pals de llum. El període de garantia dels controladors i fanalets de llum solar generalment és de 3 a 4 anys, per la qual cosa l’editor d’Anui Jingneng Solar Controller creu que en els sistemes d’enllumenat solar del carrer, els controladors de llum solar i les bateries són fàcils de perdre, i després l’energia solar. que cal tenir en compte quan falla el controlador de fanal:


1, el tipus de bateria. Tingueu en compte les bateries de plom o gel, o de liti. El tipus de bateria és diferent i la selecció del controlador és diferent perquè els paràmetres de càrrega de la bateria són diferents.


2. La potència de la font de llum. Si és de 30 W o menys, utilitzeu controlador de corrent 10A. Si és de 30W a 60W amb controlador 20A, fa referència a la tensió del sistema de 12V. Quan tens voltatge a 24 V, la potència es multiplica per 2.


3. El poder de l’energia solar. Si és inferior a 150W, utilitzeu un controlador de 10 A i utilitzeu un controlador de 20A entre 150W i 250W.


4. Disposició de la llum de la font de llum. Si és de més de 3 cadenes, utilitzeu el control de fanal reduït, 4 o més cadenes, i utilitzeu el controlador de fanal de pas solar de fins a 14 cordes.


5. Si la font de llum té una unitat integrada. L’editor de Anhui Jingneng Solar Controller creu que si la font de llum en sí té un accionador, el controlador utilitza un controlador de llum solar de carrer normal. Si a la font de llum no hi ha energia de conducció, heu de comprar una màquina integrada de control de corrent constant.