El camp d'aplicació dels panells solars.

1. Energia solar de l'usuari: (1) petita font d'alimentació de 10 a 100W, usada per a àrees remotes i no alimentades, com ara altiplà, illa, zona pastoral, llocs de guarda fronterera i altres vides militars i civils, com ara il·luminació, televisió, cinta gravadora, etc .; (2) 3-5KW sistema de generació elèctrica connectat a la xarxa de coberta; (3) Bomba d'aigua fotovoltaica: per resoldre begudes i regs de pous d'aigua profundes en zones sense electricitat.

2. Transport: com llums de navegació, llums de trànsit o ferrocarril, senyals d'avís / senyal de trànsit, llums de carrer de Yuxiang, llums d'obstacles a altitud, cabines de telefonia sense fil per carretera / ferrocarril, subministrament d'energia per carretera sense vigilància, etc.

3. Àmbit de comunicació / comunicació: estació de relé de microones sense supervisió solar, estació de manteniment de cables òptics, sistema de transmissió / comunicació / sistema de paginació; sistema de telefonia fotovoltaica del portador rural, màquina de comunicació petita, subministrament d’alimentació de GPS de soldats, etc.

4. Camps petrolífers, marins i meteorològics: sistemes d’energia solar per a protecció catòdica de oleoductes i portes d’embassaments, fonts d’energia de vida i emergència per a plataformes petrolieres, equips de detecció marítima, equips d'observació meteorològica / hidrològica, etc.

5. Subministrament d'energia de la llum: com llums de jardí, llums de carrer, llums portàtils, llums de càmping, llums de muntanya, llums de pesca, llums negres, llums de tiratge, llums de baix consum, etc.

6. Central elèctrica fotovoltaica: central fotovoltaica independent de 10KW-50MW, central elèctrica complementària Fengguang (Chai), diverses estacions de càrrega de grans plantes d'aparcament, etc.

7. Construcció d’energia solar: la combinació de la generació d’energia solar amb els materials de construcció, que fa que els futurs edificis a gran escala siguin autosuficients en l’energia és una de les principals línies de desenvolupament del futur.

8. Altres àrees inclouen: (1) suport amb automòbils: vehicle solar / vehicle elèctric, equip de càrrega de bateries, aire condicionat del cotxe, ventilador, caixa de begudes fredes, etc .; (2) sistema de generació d'energia regenerativa per a la producció d'hidrogen solar i la pila de combustible; (3) subministrament d’equips de desalinització d’aigua de mar; (4) satèl·lit, nau espacial, central solar solar espacial, etc.