Panell solar composició i funcions diverses:

Panell solar composició i funcions diverses:

(1) vidre temperat: seva funció és protegir el cos principal de la generació d'energia (per exemple, una cèl·lula de pila). La selecció de transmissió lluminosa és necessari:

1. la transmitància llum ha de ser alt (generalment 91% o més); Tremp 2 Ultra-blanc.

(2) EVA: solia bons vidres fixos i cos de generació de potència (cel lular), els avantatges i desavantatges de transparent EVA material directament afecten la vida de la component, EVA exposats a l'aire és fàcil d'envelliment i groc, que afecta la transmissió lluminosa de la component taxa, que afecta la qualitat de generació d'energia dels components a més de la qualitat de l'EVA, el procés Lamina dels fabricants de components també és molt gran. Per exemple, si l'adhesivitat EVA no és estàndard, EVA i vidre temperat i la força de la placa no és prou forta, serà motiu de EVA. L'envelliment prematur afecta vida de component.

(3) mòbil: La funció principal és per generar energia elèctrica. El corrent principal del mercat de generació de potència principal és cèl·lules solars de silici cristal·lí i cèl·lules solars de pel·lícula prima, dos dels quals tenen els avantatges i desavantatges.

Cèl·lules solars de silici cristal·lí, el cost d'equips és relativament baixa, però el consum i el cost de la bateria és alta, però l'eficiència de conversió fotoelèctric és també alta, és més apropiat generar energia elèctrica a la llum del sol l'aire lliure.

Cèl lules solars de pel·lícula primasón relativament alt en el cost de l'equip, però seu consum i bateria de costos són baixos, però l'eficiència de conversió fotoelèctric és la meitat que les cèl lules de silici, però l'efecte de poca llum és molt bo, i pot generar electricitat sota normal il·luminació, com calculadores. La bateria solar.

(4) backplane: paper, segellat, aïllament, impermeable. Generalment utilitzat TPT, TPE i altres materials han de ser resistents a l'envelliment, la majoria dels fabricants de components estan garantits per 25 anys, vidre temperat, aliatge d'alumini en general cap problema, la clau és satisfer les necessitats amb la placa i silicona.

(5) aliatge d'alumini: làmines de protecció, que tenen un cert paper en segellat i el suport a.

(6) caixa d'empalmament de: protegeix el sistema de generació d'energia tot i que funciona com un repetidor de la actual. Si el curtcircuit connexionat de caixa del mòdul automàticament desconnecta el curtcircuit corda de bateria, el factor més crític en la prevenció de la caixa de tot sistema junction de ser cremat és la selecció del díode. Diferents tipus de cèl·lules, el díode corresponent no és el mateix.

(7) silicona: segellat funció, s'utilitza per segellar els components i marc d'aliatge d'alumini, la Unió dels components i Caixetins algunes empreses ús cintes doble cara, escuma per reemplaçar silicona, silicona utilitzat del país, el procés és simple, còmode i fàcil d'operar, i el cost és baix.

Iang-Tsé Solar Power Co, Ltd

Correu electrònic:info@Yangtze-solar.com
Telèfon: 0086-188 5826 1705

Fax: 0086-551-64437729

Web:www.Yangtze-Power.com

Afegir: No.72 Shufeng Road, Shushan, Heifei, Anhui R.P. Xina

N º 3, Huaxing Road, Jintan, Jiangsu R.P. Xina