Yangtze Solar, va fundar el 1994, ha subministrat 1.5GW més de panells solars fotovoltaics i milions d'unitats de bateries, carregador solar controladors i Inversors solars. Pretenem desenvolupar, fabricar i oferir les solucions de energia solar més fiable i rendible per tots els racons del món.

Iang-Tsé Solar és una empresa d'energies renovables centrant-se en el desenvolupament de producte, producció, integració de sistemes, vendes i servei. Productes inclouen PV poli-cristal·lí del panell, Mono-cristal·lí PV tauler, vàlvules regulades plom àcid (VRLA) bateria, controlador de càrrega solar, solar inverter, claus en mà completa de quadrícula i els sistemes solars en xarxa.

La nostra fàbrica mòdul Solar PV cobreix 90.000 metres quadrat, compta amb més de 750 treballadors. Amb èmfasi en gestió, recerca i desenvolupament, Iang-Tsé Solar contínuament fabrica productes punters. Els mòduls van des de 5 w ~ 330W i estan aprovats per TÜV, UL, CE, IEC61215, IEC61730, CSA, CEC, raig. La capacitat de producció de panells solars ha arribat a 320MW el 2015.

La nostra fàbrica bateria cobreix 80.000 metres quadrat, compta amb més de 700 treballadors. Les bateries de Yangtze Solar inclouen 2V & 12V VRLA AGM tipus, tipus VRLA GEL, tipus OPzS i OPzV que es poden aplicar en Solar hidroelèctrica d'emmagatzematge, emmagatzematge d'energia eòlica, telecomunicacions, UPS, sistema d'alarma contra incendis, il·luminació d'emergència, etc. La capacitat de producció de bateria ha arribat a 1 milió d'unitats en 2015.

La nostra fàbrica controlador de càrrega Solar i Inverter cobreix 11.000 metres quadrat, compta amb més de 150 treballadors. Reguladors de càrrega als inversors per Yangtze Solar inclouen controlador PWM, MPPT controlador, inversor sinusoïdal pur. Tot tipus d'inversors i reguladors són aprovats per la CE, UL. Els productes s'han exportat a més de 80 països diferents.

Iang-Tsé Solar també ofereix la clau en mà sistema d'integració que incorporen solar, il·luminació portada, productes energètics. Hem instal·lat i diverses tant invertit conjuntament i de manera independent a la Xina i a l'estranger.

L'empresa segueix el sistema de qualitat ISO9001 estrictament. Fins ara, Yangtze Solar s principalment realitzat automatització línia de producció amb equips avançats importats i tecnologia d'Alemanya, EUA i Japó. Seguim estrictes controls sobre Inspecció entrant, procés de producció, inspecció de productes acabats. Tots els productes estan certificats per TÜV IEC(Germany), UL(America), JET (Japó), CSA (Canadà), CEC (Austràlia) i CE. Amb excel lent qualitat i bona reputació, Iang-Tsé de panells solars i piles s'han exportat a més de 120 països diferents en el món, especialment a Amèrica, Alemanya, UK, Japó.

Iang-Tsé Solar continuarà innovant i millorant la seva cartera de productes d'energies renovables, per ajudar el món crear un futur més net i brillant.